Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μάκαρης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας του Δήμου Ναυπλιέων

Όπως όλα δείχνουν ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί η πρώτη υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας στο Δήμο Ναυπλιέων. Ο Επιχειρηματίας Κωνστα...

Όπως όλα δείχνουν ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί η πρώτη υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας στο Δήμο Ναυπλιέων.

Ο Επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μάκαρης ίσως και μέσα στη βδομάδα, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του, ανοίγοντας το παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρό με αβέβαιη την τελική έκβαση.

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης εδώ και καιρό προετοιμάζεται, κάνοντας επαφές με πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων, ενημερώνεται για τα προβλήματα, τις ελλείψεις και τις αργοπορίες στα διάφορα θέματα, συγκεντρώνει υποψηφίους για το ψηφοδέλτιό του, διαμορφώνει ένα ρεαλιστικό αναπτυξιακό πρόγραμμα, με στοχευμένες παρεμβάσεις σε τομείς που είτε έχουν μείνει πίσω, είτε έχουν δυνατότητες ανάπτυξης και φαίνεται αποφασισμένος να συγκρουστεί με το παλιό και φθαρμένο καθεστώς, θέλοντας να επικρατήσει στη λειτουργία του Δήμου μια άλλη νοοτροπία, ανοιχτή στους πολίτες, πραγματικά συμμετοχική και απόλυτα διάφανη στη διαχείριση του Δημοτικού χρήματος.

Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει την υποψηφιότητά του και η αφοσίωση του στη διεκδίκηση της Δημαρχίας, φαίνεται και από το ότι ελαχιστοποίησε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στην Αθήνα και αλλού και μετέφερε στην περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων μια σειρά από τις επιχειρήσεις του, παράλληλα και με τη μόνιμη πλέον παρουσία και την κατοικία του εδώ.

Ο Κωνασταντίνος Μάκαρης δεν κρύβει την ιδεολογική του τοποθέτηση στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, όπως όμως ο ίδιος λέει σε όσους μιλούν μαζί του, αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο στη συμμετοχή όλων των απόψεων και Δημοτών από όλους τους πολιτικούς χώρους, ώστε ο Δήμος Ναυπλιέων, να απαλλαγεί πρώτα από την πολύχρονη Δημαρχία Κωστούρου και μετά να προχωρήσει εκεί που πραγματικά αξίζει να φτάσει, όχι με λόγια, αλλά με όραμα, πρόγραμμα και μια πλατιά αυτοδιοικητική συμμαχία πολιτών, γιατί μόνο έτσι πετυχαίνονται οι στόχοι.

Η παρουσία του στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και οι επαφές του με πρωτοκλασάτα στελέχη και παράγοντες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνουν και ότι έχει τη στήριξη του κόμματος της ΝΔ, αν και δεν δίνονται πια επίσημα χρίσματα από τα κόμματα, εν τούτοις η εμφανής προτίμηση στο πρόσωπό του, θα φέρει σε δύσκολη θέση κάποια τοπικά κομματικά στελέχη τα οποία έχει ήδη προσεγγίσει ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος και τα οποία θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα "πειθαρχήσουν" ή όχι στην επιθυμία του κόμματός τους.

Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσης, για να κρίνουμε, πέρα από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και συζητήσεις που δημοσιοποιήσαμε.