Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Άνετη επικράτηση του Ποσειδώνα Διδύμων με 4-0 επί του Παμμετοχικού

Ο Ποσειδώνας έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον Παμμετοχικό και έφτασε σε μία άνετη νίκη με σκορ 4-0 κόντρα την ομάδα του Αγίου Δημητρ...

Ο Ποσειδώνας έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον Παμμετοχικό και έφτασε σε μία άνετη νίκη με σκορ 4-0 κόντρα την ομάδα του Αγίου Δημητρίου σκοράροντας μάλιστα τα τρία από τα τέσσερα γκολ σε διάστημα 13΄λεπτών στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου .
Σε πολύ καλή ημέρα βρέθηκε για άλλη μία φορά η μαγική τριπλέτα Μπροδήμα –Κέλλη -Τσιπά .
Στο 31΄λεπτό ασίστ του Μπροδήμα στον Κέλλη και αυτός από την μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ . Στο 38΄ωραίος συνδυασμός Μπροδήμα και Τσιπά , αυτός βρήκε τον Κέλλη σε θέση βολής και 2-0. Ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Τσιπάς με ένα εκπληκτικό μέσα από την περιοχή στο «γάμα» έκανε το 3-0. Τέλος στο 66΄λεπτό νέα ασίστ του Μπροδήμα από δεξιά η μπάλα κτύπησε στο πόδι του Κοξίδη για να γίνει το τελικό 4-0.
Στην συνέχεια ο προπονητής μας έκανε αλλαγές και έδωσε την δυνατότητα πάλι σε δύο νέους ποδοσφαιριστές τον Αντωνόπουλο και τον Τσούλι να πάρουν λεπτά συμμετοχής όπως είχε γίνει και στον αγώνα της Τετάρτης με την Ερμιονίδα για το κύπελλο.
Αριστη η διαιτησία του Α.Δρούζα και των βοηθών του.
Ποσειδώνας Διδύμων : Ι.Αποστόλου, Μπροδήμας, Μπάρδης (58΄Τσούλι), Κάλα, Σκαλτσάς (72΄Αντωνόπουλος), Οικονομόπουλος, Τρέσα (72΄Α.Κονδύλης), Λαζάρου, Τσιπάς, Κέλλης, Κλ.Κάλα (58΄Α.Αποστόλου)