Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Από τη μεγάλη νίκη της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: «Οι δυνατές στιγμές, τα κατορθώματα και οι δυσκολίες είναι για τους ικανούς» (βίντεο)

  Οι παίκτες της ΑΕ Ερμιονίδας αγωνίστηκαν απέναντι στον Ιάλυσο για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με  πνεύμα μα...

 Οι παίκτες της ΑΕ Ερμιονίδας αγωνίστηκαν απέναντι στον Ιάλυσο για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με πνεύμα μαχητικό, με δύναμη, με πάθος, με ποδοσφαιρικό εγωισμό, ενωμένοι, με αλτρουϊσμό, με αυταπάρνηση, όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Ένας για όλους και όλοι για έναν… Αγωνίστηκαν για τη φανέλα και το έμβλημα του συλλόγου, με το βλέμμα τους γεμάτο αποφασιστικότητα για θετικό αποτέλεσμα.

Ακολούθησαν πιστά το πλάνο του προπονητικού τιμ και του Μάρκου Στεφανίδη και σε θέματα που αφορούσαν την τακτική και με τη βοήθεια του κόσμου πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη (2-1) απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με ποιότητα, που έδειξε και αυτός στοιχεία της δύναμής του.

«Οι δυνατές στιγμές, τα κατορθώματα και οι δυσκολίες είναι για τους ικανούς, μπείτε στο γήπεδό και αποδείξτε το», ήταν το σύνθημα 55χρονου προπονητή, λίγο πριν από τη σέντρα, με την ιαχή «Ένωση» να… ενώσει όλα τα «παζλ» της ομάδας μας!

Με αποτέλεσμα τα «μπράβο» μέσα στα αποδυτήρια, μετά από ένα ματς που ήθελε, εκτός των άλλων, αποφασιστικότητα, ώστε να φτάσεις στη νίκη

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο:

  

https://www.ermionidafc.gr/