Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων στον Δήμο Ερμιονίδας

  Κρανίδι, 23.11.2022 Δελτίο Τύπου Στην κατεδάφιση δυο ακόμα επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων στην Κοινότητα Κρανιδίου προχώρησε ο Δήμος Ερμ...

 Κρανίδι, 23.11.2022

Δελτίο Τύπου

Στην κατεδάφιση δυο ακόμα επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων στην Κοινότητα Κρανιδίου προχώρησε ο Δήμος Ερμιονίδας, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, κατεδαφίστηκε η παλαιά οικία παραπλεύρως του κτηρίου της φιλαρμονικής του Δήμου Ερμιονίδας και η παλαιά οικία πλησίον του Ιερού Ναού της κάτω Παναγίας στο Κρανίδι.

Η εικόνα των δυο κτηρίων παρουσίαζε μεγάλη επικινδυνότητα,  η χρήση τους καθώς και του χώρου περιμετρικά αυτών ενείχε σοβαρούς κινδύνους για τα παιδιά ειδικά στην περίπτωση του πρώτου κτηρίου, για τους πεζούς και τα σταθμευμένα ή  διερχόμενα οχήματα.

Η Δημοτική Αρχή με τις κατάλληλες ενέργειες και τηρώντας τη νομοθεσία προβαίνει στις κατεδαφίσεις ετοιμόρροπων κτηρίων, με σκοπό να εξασφαλίσει την αναβάθμιση της Ερμιονίδας, τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και της ποιότητας ζωής τους.

Εργαζόμαστε άοκνα για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος  που άπτεται της ασφάλειας των δημοτών μας.

Στόχος μας μια ασφαλής και όμορφη Ερμιονίδα για τους πολίτες της!

Γραφείο Δημάρχου