Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συνάντηση του Ανδρέα Πουλά με εκπρόσωπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

  Ανδρέας Πουλάς Βουλευτής Ν. Αργολίδας ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ   Άργος ,  25 Νοεμβρίου  2022   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     ΘΕΜΑ: Συνάντηση το...

 Ανδρέας Πουλάς

Βουλευτής Ν. Αργολίδας

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 

Άργος ,  25 Νοεμβρίου  2022 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

ΘΕΜΑ: Συνάντηση του Ανδρέα Πουλά  με εκπρόσωπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας. 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Ανδρέα Μπράγκα και τον Γενικό Γραμματέα Ηλία Ντούμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας πραγματοποίησε ο βουλευτής Αργολίδας  Ανδρέας Πουλάς σήμερα στο γραφείο του.                              

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας αναφέρθηκαν εκτενώς στο οξύ πρόβλημα της υποστελέχωσης που επικρατεί στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και τις δυσχέρειες που αυτό δημιουργεί στην εύρυθμη λειτουργία της και στην άσκηση των καθηκόντων των αστυνομικών υπαλλήλων. Επίσης, συζητήθηκαν και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ένωσης στον Νομό. 

Ο κ Πουλάς αφού αναφέρθηκε στις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που ήδη έχει κάνει σχετικά με τα προβλήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, δεσμεύτηκε ότι θα πράξει ότι είναι δυνατόν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, ώστε να προωθηθούν και να επιλυθούν τα δίκαια αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.