Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΣΕΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ” ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

  Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας καταγγέλλει τον Δήμαρχο  και την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ερμιονίδας, που στην εναγ...

 Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας καταγγέλλει τον Δήμαρχο  και την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ερμιονίδας, που στην εναγώνια προσπάθειά τους να φιμώσουν τους εργαζόμενους και να μην διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους, έχουν επιδοθεί σε “πογκρόμ”  χαλκευμένων πειθαρχικών διώξεων και επιβολής αστήριχτων & τραγελαφικών ποινών.

Ενημερώνουμε λοιπόν την Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας ότι οι χαλκευμένες διώξεις συνδικαλιστικών στελεχών αλλά και των απλών μελών του Σωματείου μας θα τους γυρίσει μπούμερανγκ, σύντομα θα καταρρεύσουν. Να είναι σίγουροι ότι με την αντιδημοκρατική, αυταρχική, συντηρητική & αντικανονική συμπεριφορά τους, δεν θα φοβίσουν τους εργαζόμενους, τουναντίον θα τους ενδυναμώσουν για καθημερινή διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, εξάλλου όλοι εμείς έχουμε ένα όπλο που εσείς το απεχθάνεστε, την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

Η πολιτική συμπεριφορά του κ. Δημάρχου είναι αντιδημοκρατική, αυταρχική και συντηρητική, εξ ίσου και πολύ χειρότερη είναι η πολιτική συμπεριφορά κάποιων αιρετών της πλειοψηφούσας παράταξης και εκθέτουν ακόμη και τον ευρύτερο πολιτικό χώρο που όπως ισχυρίζονται υπηρετούν, ανήκουν και δραστηριοποιούνται, το ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, το οποίο πρέπει να πάρει θέση και να τους εγκαλέσει.

Και για να μη ξεχνιόμαστε, με τα βερεσέδια, τα χρωστούμενα δεδουλευμένα από τον εξαναγκασμό με εντολή Αντιδημάρχου, “μέλους όπως διατείνεται του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ”, σε παράνομη καταχρηστική παροχή υπηρεσίας των υπαλλήλων της καθαριότητας τη Μεγάλη Παρασκευή, το Μέγα Σάββατο & τη Δευτέρα του Πάσχα του 2022 θα τα καταβάλλετε με αποδεδειγμένο νόμιμο τρόπο;;; Και πότε;;; Ακόμη τα χρωστάτε!!!

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου ακούει;;; Τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου εμείς πάντως τον έχουμε ενημερώσει!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ

 

Η Γεν. Γραμματέας

 

ΙΟΥΛΙΑ ΛΙΑΤΑ