Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Νίκη του Τροιζηνιακού 4-2 τον Αργοναύτη

Τροιζηνιακός FC: Την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος είχαμε χθες Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ με τελικό αποτέλεσ...


Τροιζηνιακός FC: Την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος είχαμε χθες Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ με τελικό αποτέλεσμα 4-2 για την ομάδα μας.

Έγινε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις, ο αντίπαλος τερματοφύλακας  ήταν ο κορυφαίος παίκτης αφού απέκρουσε τρεις φορές διπλά σουτ σε ακριβώς ίδιες φάσεις από το ένα μέτρο, τελικά όμως  με μια φάση από μια λάθος προσέγγιση της άμυνας μας έγινε το 0-1.

Οι φάσεις :
-Στο 9’ μετά από ωραία σέντρα του Βασιλέρη από αριστερά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το πλασέ του Κατσέλη
-στο 25’ φάουλ του Σταματέλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας
-στο 27’ σε μια βαθιά μπαλιά στην άμυνα μας έγινε λάθος συνεννόηση , ο Σαμπάνης πήδηξε με τον Βασιλέρη, συγκρούστηκαν, η μπάλα «έσβησε»  μπροστά τους και με διαγώνιο ωραίο σουτ έγινε το 0-1, έπειτα επιθετικός μονόλογος για εμάς και
- στο 32’ ωραία ανάπτυξη από αριστερά, ο Βασιλέρης έκανε σέντρα - σουτ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε δύσκολα και στην επαναφορά ο Κατσέλη πλάσαρε και πάλι απέκρουσε εξ επαφής ο τερματοφύλακας,
- στο 33’ σουτ του Μπάζε έξω,
- στο 41’ και πάλι από αριστερά ο τερματοφύλακας απέκρουσε δύσκολα σουτ του Βασιλέρη και στη επαναφορά αυτή τη φορά ο Σούχλας πλάσαρε από το ένα μέτρο και πάλι εξ επαφής απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά , σκοράραμε γρήγορα, παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, δεν απειληθήκαμε καθόλου, ο αντίπαλος έπαιζε συνεχώς με μεγάλες μπαλιές (γιόμες) από την άμυνα, εμείς πετύχαμε 4 γκολ και ο αντίπαλος 1 από απευθείας φάουλ από ένα ανόητο φάουλ, οι φάσεις:

- στο 47’ από κόρνερ του Σούχλα ο Κατσέλη με κεφαλιά έκανε το 1-1,

- στο 57’ μετά από ωραία συνεργασία ο Κατσέλη σέντραρε χαμηλά και παράλληλα και ο Σαλταπίδας με πλασέ έκανε το 2-1,
-στο 64’ πολύ ωραία συνεργασία και φάση Σούχλα, Σαλταπίδα και Κατσέλη ανακόπηκε ως οφσάιντ,
- στο 67’ ανόητο φάουλ έξω από τη περιοχή μας και με απευθείας χτύπημα έγινε το 2-2,
- στο 75’ ο Σούχλας συνέκλινε και με πολύ ωραία ωραίο σουτ πλασέ κρέμασε τον τερματοφύλακα και έγινε το 3-2,
- στο 80’ μετά από απευθείας χτύπημα φάουλ του Σταματέλου και απέκρουση, ο Σαλταπίδας από κοντά έκανε το 4-2,
- στο 89’ μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Πετάλλη ο Σαλταπίδας μόνος αστόχησε σε πολύ ωραία κεφαλιά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η σύνθεση για την ομάδας μας:
Μακρογιάννης, Βελτσάνης (70’ Δρούγκας), Βασιλέρης, Καλύβας, Κορδαλής (85’ Κουμάρ), Σούχλας( 82’ Πετάλλη), Σταματέλος, Κατσέλη(85’ Γκιάτα), Μικρός Ν. (46’ Σαλταπίδας), Σαμπάνης.
Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη και το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.


Δήλωση μετά το παιχνίδι με τον Αργοναύτη ενός εκ των αρχηγών μας ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ Γιάννη


«Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από 2 καλές ομάδες..εμείς προσπαθούσαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω βασικά να παίξουμε συνδυαστικά όπως έχουμε μάθει, είχαμε την υπέροχη κ της φάσεις αλλά με ένα σουτ έξω από την περιοχή προηγήθηκαν στο σκορ..το μοναδικό σουτ στο τέρμα μας για 1 ημίχρονο, στην ουσία μια τελική 1 γκολ, στο 2ημιχρονο πιέσαμε ασφυκτικά κ ισοφάρισαμε στα πρώτα 5 λεπτά. Κ ήταν πάρα πολύ καλό για την ομάδα μας κ την ψυχολογία μας κ μετά από λίγο προηγηθήκαμε έπειτα από ωραία συνδυαστική φάση από την ομάδα μας..μετά ήρθε η ισοφάριση έπειτα από ένα απευθείας φάουλ..αυτό δεν μας πτόησε κ προηγηθήκαμε με πολύ ωραίο γκολ από τον Σούχλα, ε ήρθε κ το 4 με τον Σαλταπίδα έφυγε ότι άγχος υπήρχε αν υπήρχε γιατί εγώ δεν είχα καθόλου πιστεύαμε στην ανατροπή κ στην νίκη της ομάδας μας, σκληρή ομάδα της Κίου δυνατή θα έλεγα θα κάνει ζημιές
εμείς συνεχίζουμε δυνατά παιχνίδι με παιχνίδι κ προχωράμε απολαμβάνουμε τέτοια παιχνίδια»

Εκ του γραφείου του Α.Σ. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ