Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Γιάννης Γκιόλας: Μπλόκο στην κυβέρνηση της ακρίβειας και της φτώχειας (βίντεο)

  Και η Αργολίδα στο χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων. Το δυναμικό απεργιακό μπλόκο στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια που είχε επίκεντ...

 

Και η Αργολίδα στο χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Το δυναμικό απεργιακό μπλόκο στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια που είχε επίκεντρο τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Αθήνας, επεκτάθηκε και στην Αργολίδα. Τα αιτήματα που πυροδότησαν την αγωνιστική παρέμβαση του λαού, εκτός από την ακρίβεια που μαστίζει τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας, επεκτάθηκαν και σε άλλα σοβαρά επίδικα με κυριότερα τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και την καταστολή των απεργιακών αγώνων αλλά και την υπονόμευση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών, καθώς και την καταρράκωση των θεσμών.

Αντίστοιχης μαζικότητας συλλαλητήρια έγιναν στο Άργος και το Ναύπλιο.

Ειδικότερα στο Άργος έγινε η πιο μεγάλη και ενωτική συγκέντρωση στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, που ολοκληρώθηκε με πορεία στην πόλη. Το κάλεσμα είχε γίνει από μαζικούς φορείς (ΕΚΑ, Συλλόγους Συνταξιούχων Δημοσίου και ΟΑΕΕ, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, την ΟΕΒΕ Άργους, τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Αργολίδας), από το ΠΑΜΕ και από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους.

Στο Ναύπλιο σε αντίστοιχη συγκέντρωση στην Πλατεία τριών Ναυάρχων (Δημαρχείο), υπήρξε συμμετοχή των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της ΟΕΒΕ Αργολίδας και άλλων συλλογικοτήτων.

Πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με σεβασμό στην αυτονομία των μαζικών φορέων, που είχαν λάβει την πρωτοβουλία υποστήριξαν και συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις.

Μεταξύ αυτών και ο βουλευτής του Κόμματος Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος εξεδήλωσε έμπρακτα τη συμπαράστασή του.