Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ευχαριστίες του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας

    O Σύλλογος  Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Αργολίδας  που εδρεύει στην Πυργέλλα του Δήμου Άργους Μυκηνών, ευχαριστεί  θερμά την οικογένεια Δημ...

 

 

O Σύλλογος  Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Αργολίδας  που εδρεύει στην Πυργέλλα του Δήμου Άργους Μυκηνών, ευχαριστεί  θερμά την οικογένεια Δημητρίου & Ελισάβετ Δήμα που συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση της Δωρεάς:
ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΔΗΜΑ,που αφορά την αγορά του ακινήτου (οικοπέδου μετά της εντός αυτού κατοικίας και τα βοηθητικά της κτίσματα) επί της οδού Περρούκα 23 στο Άργος.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο «Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας», που εδρεύει στην Πυργέλλα του Δήμου Άργους-Μυκηνών ,αισθάνεται την ανάγκη  να ευχαριστήσει και δημόσια, την Οικογένεια  του αείμνηστου Οδυσσέα Κυριακόπουλου και την κα. Φλωρίκα Κυριακοπούλου για την συνεισφορά τους   στην αγορά ακινήτου στο κέντρο του Άργους, το οποίο  θα χρησιμοποιηθεί για την  δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρίες ,καθώς και  για την αμέριστη και συνεχή συμπαράστασή τους από τη γέννηση του Συλλόγου μας. Αποτελούν για εμάς πολύτιμους συνοδοιπόρους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και με την γενναιόδωρη προσφορά τους συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας και στην υλοποίηση δράσεων και υποδομών ουσιαστικής χρησιμότητας για τα άτομα με αναπηρίες.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά, για την συνδρομή και το ενδιαφέρον τους,  τον Περιφερειάρχη κ.Νίκα  , τον νυν Αντιπεριφερειάρχη κ.Σχοινοχωρίτη Δημήτριο και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαλτέζο Ιωάννη.