Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Κωνσταντίνος Μάκαρης: Τα περιβαλλοντικά θέματα θα είναι από τα πρώτα στην ατζέντα μας

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου Κωνσταντίνος Μάκαρης, δεν έχασε την ευκαιρία κατά την διάρκεια της Έκθεσης Πελοποννήσου EXPO, την στιγμή που ο...


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου Κωνσταντίνος Μάκαρης, δεν έχασε την ευκαιρία κατά την διάρκεια της Έκθεσης Πελοποννήσου EXPO, την στιγμή που ο Παναγιώτης Νίκας έδινε τα χέρια μαζί του να θέσει το θέμα για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η πόλη του Ναυπλίου, από τα Πυρηνελαιουργεία ειδικότερα τις βραδινές ώρες.

Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα αποπνικτική, με τους κατοίκους του δήμου Ναυπλίου να αναρωτιούνται τι είδους συμφέροντα είναι αυτά που εδώ και τόσα χρόνια, εμποδίζουν στην λύση αυτού το σοβαρού και μείζονος σημασίας θέματος, ο Παναγιώτης Νίκας, πήρε θέση μπροστά στην κάμερα και απάντησε στην ερώτηση του Υποψήφιου δημάρχου για τα Πυρηνελαιουργεία.

 Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης : ’’Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πλήξουμε την επιχειρηματική δραστηριότητα όμως δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η ανεξέλεγκτη και κακή εικόνα για το Ναύπλιο’’.

Με τον ερχομό της Νέας Εποχής, θα αλλάξει όλη η νοοτροπία για τα θέματα που αφορούν τα περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων μας.

Τα περιβαλλοντικά θέματα θα είναι από τα πρώτα στην ατζέντα μας.

Ο κύριος Μάκαρης καλεί τους πολίτες να μην διστάζουν να καταγγείλουν τέτοιου είδους φαινόμενα που καταστρέφουν την ποιότητα ζωής στο αγαπημένο μας Ναύπλιο.

 Δελτίο Τύπου