Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Diomidis Handball Club: Σάββατο 19/11, ώρα 18.00 κλειστό Ν.Κίου Διομήδης Άργους- ΕΣΝ Βριλησσίων - Μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες οι Λύκοι επιστρέφουν σπίτι τους

 Διομήδης Άργους- ΕΣΝ Βριλησσίων Σάββατο 19/11, ώρα 18.00 κλειστό Ν.Κίου Μετά από δύο σερί εκτός έδρας αγώνες ήρθε η ώρα να αγωνιστούν στο σ...

 Διομήδης Άργους- ΕΣΝ Βριλησσίων

Σάββατο 19/11, ώρα 18.00 κλειστό Ν.Κίου

Μετά από δύο σερί εκτός έδρας αγώνες ήρθε η ώρα να αγωνιστούν στο σπίτι τους και πάλι. Εδώ που θα έχουν όλους μας δίπλα τους να τους ενθαρρύνουμε και τους δίνουμε ώθηση με τη φωνή και την υποστήριξη μας.

Δούλεψαν πολύ στο μικρό διάστημα που είχαν στη διάθεση τους και είναι αποφασισμένοι η εικόνα στο ματς με το Δούκα να αποτελέσει μια κακή παρένθεση.

Με πίστη στις δυνατότητες τους, προσήλωση στο προπονητικό πλάνο και τη στήριξη όλων μας αύριο κατεβαίνουν για να επιστρέψουν και πάλι στις καλές εμφανίσεις και τη νίκη. Αυτό μας τόνισε και ο Γιόβαν Μούγιτς στις δηλώσεις του:

«Δεν πτοούμαστε από τον αγώνα με το Δούκα, είδαμε τα λάθη μας και μέσα από την ανάλυση που έγινε δουλέψαμε πολύ να τα διορθώσουμε. Με τις οδηγίες των προπονητών μας και την σκληρή δουλειά είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τους δυο βαθμούς στο σπίτι μας και να συνεχίσουμε τη μάχη στο πρωτάθλημα. Αύριο με τον κόσμο μας στο πλευρό μας όλα θα είναι διαφορετικά.»