Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Γ Εθνική: Φοίνικας Νέας Επιδαύρου - ΑΕ Μυκόνου 1-0

  Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μεγάλη νίκη της ομάδας μας σήμερα με σκορ 1-0 απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου μας Α.Ε Μυκόνου. Ήταν ένα ...

 

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μεγάλη νίκη της ομάδας μας σήμερα με σκορ 1-0 απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου μας Α.Ε Μυκόνου.

Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες και ο ρυθμός του κύλησε με δυνατές μονομαχίες των παικτών και λίγες φάσεις για γκολ.

Το γκολ για την ομάδα μας στο 24’ από τον Γιώργο Γεωργίου ο οποίος πρόλαβε τους αμυντικούς μετά απο την πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ από τον Χατζησοφρωνίου και με τρομερή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα Ντούνη.

Κατάθεση ψυχής από τους ποδοσφαιριστές μας που τα έδωσαν όλα και δεν επέτρεψαν στην αντίπαλη ομάδα να απειλήσει σχεδόν καθόλου την εστία μας.

Συγχαρητήρια σε όλους!!
Προχωράμε ταπεινά!!

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: (ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ Δ.) Συνοδινός, Μούγιος, Καρελης (74' Γκουριωτης)Καπλαντζης Χρ. , Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου, Καπλαντζης Παρ. (82' Παπαγεωργίου), Χατζησοφρωνιου (68' Κουιμελης), Λαθούρης, Μερκούρης (82' Μπιτζης), Γεωργίου.

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ: (ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ Θ.) Ντούνης, Ράγια, Γιαννόπουλος (53' Αχειμαστος), Μαντζανας, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκουρη, Μουρίκι (84' Σπολιαριτς), Βαλαβανοπουλος (66' Στυλιανόπουλος), Πινέιρο, Παπαδόπουλος (66' Οικονομικος)