Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ερμής Κιβερίου - Πανναυπλιακός 1-4 (εικόνες-βίντεο)

Απρόσμενη εξέλιξη είχε το παιχνίδι μεταξύ Ερμή Κιβερίου και Πανναυπλιακού το Σάββατο αφού το τελικό σκορ ξάφνιασε την ποδοσφαιρική Αργολίδα....

Απρόσμενη εξέλιξη είχε το παιχνίδι μεταξύ Ερμή Κιβερίου και Πανναυπλιακού το Σάββατο αφού το τελικό σκορ ξάφνιασε την ποδοσφαιρική Αργολίδα. Εκείνο όμως που σκίασε το ματς ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Ισούφι ο οποίος αποχώρησε στο 60' με ζημιά στο χιαστό.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν με την πρώτη τους επίθεση στο 1' να πετύχουν τέρμα με τον Μπλάτσο, μετά από προσπάθεια του Τοπάλι.

Στην αρχή της φάσης, οι παίκτες του Κιβερίου σχεδόν σταμάτησαν ζητώντας χέρι αντιπάλου, κάτι που δεν έδειξε ο διαιτητής Ζώης.Στη συνέχεια ο Ερμής προσπάθησε να απαντήσει όμως ο Βαρβουλέτος σε δύο περιπτώσεις δεν λειτούργησε ομαδικά, ενώ μετά από λίγο, σε σέντρα του Διαμαντή σούταρε δυνατά αλλά ο Πνευματικός απέκρουσε σωτήρια.Στο 17' έγινε μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι έντονα. Ο Βαρβουλέτος έκανε χαμηλή σέντρα, ο Κορωνίδης έκανε κίνηση προς τη μπάλα αλλά δεν την πρόλαβε, για να καταλήξει στα δίχτυα. Ο βοηθός Αργύρης σήκωσε τη σημαία υποδεικνύοντα το φανερό οφσάιντ. Όμως ο διαιτητής πήρε πάνω του τη φάση και έδειξε σέντρα, κάτι που συμμερίστηκε και ο βοηθός. Οι διαμαρτυρίες των παικτών του Πανναυπλιακού έφεραν τον διαιτητή να συνεννοείται με τον βοηθό του για να ακυρωθεί τελικά το γκολ, για να αρχίσουν οι διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Στο 20' σε αντεπίθεση ο Χ. Φλεβαρης πλάσαρε έξω από την περιοχή τον Σκλαβούνο κάνοντας το 0-2.

Στο β΄ημίχρονο οι παίκτες του Ερμή μπήκαν πιο δυνατά και στο 52' ο Βαρβουλέτος μείωσε με πέναλτυ που κέρδισε ο Σκαρπέντζος. Το ματς έδειχνε να παίρνει διαφορετική μορφή αλλά στο 58' ο σοβαρός τραυματισμός του Ισούφι, έκοψε τα πόδια των παικτών του Ερμή.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 63' μετά από λάθος αμυντικού ο Παπαμάρκου έκανε το 1-3 και κάπου εκεί το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Το μόνο που άλλαξε, ήταν το σκορ αφού ο Μπλάτσος σε αντεπίθεση πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το τελικό 1-4.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)