Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πέτρος Τατούλης: «Στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 θα αγωνιστούμε για μία ακομμάτιστη Αυτοδιοίκηση»

  Πολύ μεγάλη συζήτηση γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από συγκεκριμένους τοπικούς αρθρογράφους, σχολιαστές και …παρασχολιαστές για τι...

 


Πολύ μεγάλη συζήτηση γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από συγκεκριμένους τοπικούς αρθρογράφους, σχολιαστές και …παρασχολιαστές για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβριου του 2023 σχετικά με τη στήριξη των κομμάτων και την επιλογή των προσώπων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Είναι αυτονόητο ότι την κρίσιμη αυτή χρονική στιγμή τα κόμματα οργανώνονται για να δώσουν τη μάχη των Εθνικών Εκλογών και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποφασίσουν ή να ανακοινώσουν του «εκλεκτούς» τους για τις Περιφερειακές εκλογές.

Είναι πράγματι περίεργο… Γιατί άραγε συνεχίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης να ασχολούνται, να σχολιάζουν, να συμβουλεύουν και να προβλέπουν τις επιθυμίες των κομμάτων;

Επειδή στη συζήτηση αυτή για ευνόητους λόγους εμπλέκουν και την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου».

Επειδή η προπαγάνδα είναι πάντα πολύ επικίνδυνη για την κοινωνία και τη Δημοκρατία.

Επειδή η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» έχει βιώσει την επίθεση της λάσπης και της συκοφαντίας στο μέγιστο βαθμό,

οφείλουμε να επαναλάβουμε για ακόμη μία φορά ξεκάθαρα τα εξής:

Η «Νέα Πελοπόννησος» με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη υπηρετώντας με συνέπεια τις Αρχές της πολιτικής της Διακήρυξης όπως αυτή διατυπώθηκε στις εκλογές του 2010, συνεχίζει να παραμένει μία Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη συσπείρωσης όλων των παραγωγικών και υγιών δυνάμεων του τόπου μας. Υπηρετεί την ακομμάτιστη Αυτοδιοίκηση και πιστεύει ότι η ενίσχυση των παραγωγικών δυνάμεων και η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, περνάει μέσα από το θεσμό της Αιρετής Περιφέρειας.

Ο Πέτρος Τατούλης και τα στελέχη της παράταξης μας θα δώσουν ένα μεγάλο αγώνα στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανατροπή της υπάρχουσας πολιτικής κατάστασης στην Πελοπόννησο, στην οποία κυριαρχούν ο αυταρχισμός, η κατασπατάληση Δημοσίου χρήματος, η υποβάθμιση των Συλλογικών Οργάνων και οι Αντιδημοκρατικές πολιτικές συμπεριφορές.

Θα δώσουμε ένα μεγάλο αγώνα εναντίον της κομματικοποίησης της Αυτοδιοίκησης και της άποψης ότι οι Αυτοδιοικητικές παρατάξεις θα πρέπει να χειραγωγούνται από κομματικούς μηχανισμούς. Είμαστε σθεναρά απέναντι στις Περιφερειακές Αρχές που αποτελούν το μακρύ χέρι της εκάστοτε Κυβέρνησης και θέτουν σε πρώτη προτεραιότητα τα φιλοκυβερνητικά τους φρονήματα και όχι τα προβλήματα των πολιτών.

Τον αγώνα αυτό θα τον δώσουμε όλοι μαζί με υπερβάσεις, συσπειρώσεις και συναινέσεις που μοναδικό στόχο θα έχουν το Δημόσιο συμφέρον.

Η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» δεν περιμένει κανένα κομματικό μηχανισμό να αποφασίσει για τον επικεφαλής της, ούτε για τα άτομα τα οποία θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της. Έχει ήδη αρχίσει να ανακοινώνει τους νέους υποψηφίους της που σηματοδοτούν τη Νίκη της στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η «Νέα Πελοπόννησος» έχοντας ως αρχηγό τον Πέτρο Τατούλη, ο οποίος μπήκε μπροστά σε ένα τολμηρό Αυτοδιοικητικό πολιτικό εγχείρημα και άνοιξε νέους δρόμους στην Αυτοδιοίκηση το 2010, έτσι ακριβώς θα ανοίξει νέους δρόμους το 2023, κλείνοντας μία για πάντα τη θλιβερή παρένθεση της Διοίκησης του κ.Νίκα, η οποία αποτελεί επιτομή της κομματικοποίησης της Αυτοδιοίκησης και παράλληλα παρακμής και οπισθοδρόμησης του θεσμού της Αιρετής Περιφέρειας.