Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου - Ερμιονίδα 3-0 για το κύπελλο Αργολίδας

  Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μεγάλη νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου Αργολίδος για την ομάδα μας σήμερα σε αγώνα νοκ άουτ απέναντι ...

 


Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μεγάλη νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου Αργολίδος για την ομάδα μας σήμερα σε αγώνα νοκ άουτ απέναντι στην Α.Ε Ερμιονίδας με σκορ 3-0.

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση και στα δυο ημίχρονα η ομάδα μας ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και δικαιούταν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν

Στο 16’ ο Παναγιώτης Καρέλης μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον αντίπαλο αμυντικό μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0

Στο 53’ μετά από ατομική του Γκουριώτη τροφοδότησε τον Μπιτζή ο οποίος στόπαρε τη μπάλα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο Γ’ της εστίας του Σαμαρά κάνοντας το 2-0

Στο 61’ άτομικη προσπάθεια του Παπαγεωργίου σέντραρε παράλληλα και στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Πάρης Κάπλατζης κάνοντας το τελικό 3-0.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ. ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ) Διασσινος ,Λερμας, Γκουριωτης, Καπλατζης Χ. (74’Τριμπονιας) Μπουκουρης, Κουιμελης, Παπαγεωργιου (80’Καλογερακης) Μερκουρης (62’ Χατζησοφρωνιου) Μπιτζης, Καπλατζης Π (62’ Γεωργίου) Καρελης (62’ Λαθουρης).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θ.ΓΙΑΚΑΛΗΣ) Σαμαρας, Κουζης (66’ Μαστοράκης, Μηλιώτης, Τζιερης, Βιρβίλης, Νικολοπουλος, Φερεκίδης (86’ Λαντικας) Τσοφλιος,Τρέσα (66’ Αντουνιτς) Καλα (46’Τριμπονιας Γ) Κοτσοβος.