Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πανιώνιος - Ένωση Ερμιονίδας 4 - 1

    Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε η ομάδα μας στη Νέα Σμύρνη απ' τον Πανιώνιο για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κα...

 

 
Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε η ομάδα μας στη Νέα Σμύρνη απ' τον Πανιώνιο για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, σε ματς που διεκδίκησε με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα, παρότι βρέθηκε νωρίς (11') πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, απέναντι σ' έναν ποιοτικό και αποτελεσματικό αντίπαλο, παίζοντας σε μια δυνατή έδρα.
Ο σύλλογός μας, σε παιχνίδι που είχαν τεθεί εκτός μάχης οι Τσόφλιος και Πονηρός, ενώ και ο Νικολόπουλος δεν ήταν 100% έτοιμος λόγω μια γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε 24 ώρες πριν, πλήρωσε το κακό ξεκίνημα στα πρώτα λεπτά του σ' ημιχρόνου. Μετά το 15' η ΑΕ Ερμιονίδας ισορρόπησε το παιχνίδι και έδειξε τις αγωνιστικές αρετές που έχει ως σύνολο. Έτσι μείωσε σε 2-1 και δημιούργησε προϋποθέσεις για να φτάσει στο 2-2. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Τσίπρας και Γεωργούσης στο 3' και στο 11' με ισάριθμες κεφαλιές. Ο Τρέσα στο 21' με πολύ ωραίο σουτ έξω απ' την περιοχή έκανε το 2-1.
Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε ξανά δυνατά, απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ μέχρι και το 55'. Η ομάδα μας στη συνέχεια έδειξε πολύ καλύτερο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε τον αντίπαλό της και πάτησε περιοχή, απειλώντας για την ισοφάριση. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Πανιώνιος σημείωσε, όμως, το 3-1 στο 74' με σουτ του Τσιμπόκα από κοντά, φάση που ξεκίνησε από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, ενώ η ομάδα μας έβγαινε σε επίθεση. Ο σύλλογός μας κυνήγησε στη συνέχεια το δεύτερο γκολ.για να ξαναμπεί στο ματς. Δημιούργησε δύο σπουδαίες φάσεις, με πιο χαρακτηριστική αυτή στο 76', όταν ο Βιρβίλης σούταρε μέσα απ' την περιοχή και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αντωνόπουλος. Ξανά κόντρα στη ροή του αγώνα οι "κυανέρυθροι" πέτυχαν το 4-1, όταν από λάθος γύρισμά μας ο Πίσπας έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και σκόραρε.
Με πολλά λάθη η διαιτησία του Σπήλιου (συνδ. Κορίνθου) τόσο σε αποφάσεις του, όσο και στον πειθαρχικό έλεγχο. Στο 18' ο Καλύβας όντας μέσα στην περιοχή, σε διεκδίκηση με τον Τριμπόνια, πέφτοντας, έδιωξε την μπάλα με το χέρι και ο ρέφερι έδειξε παίζεται. Το ίδιο συνέβη και στο 29', όταν αμυντικός (Μπρέγκου) γκρέμισε τον Φερεκίδη στην περιοχή, με τον μέσο μας έτοιμο να απειλήσει. Στο 87' ο Άντουνιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή από δεξιά, έκοψε την μπάλα στο πέναλτι, ενώ στη συνέχεια ο Μίχος με προβολή τον βρήκε στο πόδι, γκρεμίζοντάς τον, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι...

Ένωση Ερμιονίδας