Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η Ο.Ε.Β.Ε. Άργους έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

   Σε όμορφη και θερμή ατμόσφαιρα μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας για μια καλύτερη χρονιά ανάπτυξης και οικονομικής ανάτασης για όλου...

 


 Σε όμορφη και θερμή ατμόσφαιρα μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας για μια καλύτερη χρονιά ανάπτυξης και οικονομικής ανάτασης για όλους τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Επαρχίας Άργους, έκοψε τη Τετάρτη 08/02/23 τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της, πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της.
Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Θοδωρή Γαβρίλο παρουσία των μελών του Δ.Σ Γραμματέα κ. Παναγιώτη Δαμούλο, Α' Αντιπρόεδρο κ. Λεωνίδα Κωσταλάμπρο, Β' Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Πινάτση Ταμία κ. Σταύρο Δελή, των Μελών κ. Γιώργου Σκουτέρη, κ. Δημήτρη Τούντα, κ. Γιώργου Καλαλά κ. Κωνσταντίνα Δημητροπούλου, καθώς και μελών του Επιμελητηρίου Αργολίδας.
Ο Πρόεδρος κ. Θοδωρής Γαβρίλος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και επιτυχία σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, εκφράζοντας την ελπίδα πώς το 2023 θα είναι μια χρονιά δημιουργική, ελπιδοφόρα με ουσιαστική ανάπτυξη για το επιχειρείν!
Τέλος τόνισε και έκανε σαφές, ότι η Ο.Ε.Β.Ε. Επαρχίας Άργους το 2023 θα είναι αρωγός σε μια σειρά πρωτοβουλιών, που έχουν ως στόχο την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Εμπόρους στο Νομό Αργολίδας και ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους Μυκηνών!
Με εκτίμηση για Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Θοδωρής Γαβρίλος