Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ στο νοσοκομείο Ναυπλίου

  Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Αργολ...

 

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Αργολίδας του ΚΚΕ Γκόνη Κώστα και το Βασίλη Μπαβέλλα, μέλος της Τ.Ε Αργολίδας του ΚΚΕ και πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Κατά την επίσκεψη, έγινε συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ναυπλίου ενώ έγινε και περιοδεία στους χώρους του νοσοκομείου όπου συνομίλησαν με εργαζομένους.

Ένα από τα βασικά προβλήματα που τέθηκαν είναι, η έλλειψη παιδιάτρων, οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων αλλά και σε νοσηλευτικό προσωπικό με βάση τις ανάγκες τη περιοχής, ενώ οι εργαζόμενοι ανέδειξαν ιδιαίτερα το σοβαρό ζήτημα των εργασιακών τους σχέσεων αφού οι περισσότεροι εργάζονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, δημιουργώντας τους εργασιακή ανασφάλεια. Τέλος τέθηκε το  κτηριακό ζήτημα καθώς το κτήριο χρειάζεται προσεισμικό έλεγχο, επισκευές, ενώ πρέπει να γίνει άμεσα η παραλαβή της νέας πτέρυγας που εκκρεμεί επί 10ετία.

Μέσα από τη συζήτηση αναδείχθηκε η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ,  όπως είναι το ζήτημα της έλλειψης παιδιάτρων, το ΚΚΕ έχει παρεμβεί από το 2021(!) με ερώτηση στη Βουλή, ενώ η Τομεακή Οργάνωση Αργολίδας, έχει παρέμβει όλα αυτά τα χρόνια με συνεχείς δράσεις και παρεμβάσεις, σε δήμο και περιφέρεια. Παράλληλα έχει στηρίξει τις πρωτοβουλίες και τον αγώνα των σωματείων και φορέων του νομού, των συλλόγων γονέων. Μόνο το ΚΚΕ  όλα αυτά τα χρόνια απαιτεί και διεκδικεί από όλες τις κυβερνήσεις, τόσο από τη προηγούμενή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, τη μη υποβάθμιση των δημοσίων δομών υγείας με τη μείωση του κρατικού προϋπολογισμού, αγωνίζεται ενάντια  στην ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η ΝΔ, για τη μονιμοποίηση και πρόσληψη του απαραίτητου ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού.

Μόνο η πρόταση του ΚΚΕ υπερασπίζεται ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας για όλο το λαό. Το ΚΚΕ κάλεσε όλους τους εργαζομένους του νοσοκομείου Ναυπλίου όσο και συνολικά,  να παλέψουν για τη βελτίωση της ζωής τους και ότι αυτό βρίσκεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα των μονοπωλίων που υπηρετούν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Μόνο ο λαός θα σώσει το λαό!

Στηρίζοντας το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές, δυναμώνει η φωνή όλου του λαού!

Τ.Ε. ΚΚΕ Αργολίδας