Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Γ. Μαλτέζος: Απάντηση προς τον απερχόμενο δήμαρχο Άργους Μυκηνών

Ουδέποτε ανατέθηκε από εμένα, ως πρώην Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αργολίδας ή από την νυν θέση μου ως Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου ...



Ουδέποτε ανατέθηκε από εμένα, ως πρώην Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αργολίδας ή από την νυν θέση μου ως Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, μελέτη σε συγγενικό μου πρόσωπο προϋπολογισμού 100.000€ ή μικρότερου ποσού.

Σας προκαλώ δε εάν υπάρχει υπογεγραμμένο από εμένα τέτοιο έγγραφο σύμβασης να το βγάλετε στην δημοσιότητα τώρα και όχι να ρίχνετε λάσπη, όπως το συνηθίζετε.

Κύριε απερχόμενε Δήμαρχε δεν είμαστε εγώ και εσείς το ίδιο.

Για εσάς και του δύο γιους σας καθώς και για την εταιρεία που έφτιαξαν το 2020 έγραψαν αθηναϊκές εφημερίδες παραπέμποντας σε επίσημα έγγραφα αναρτημένα δημόσια στο ΓΕΜΗ (από το οποίο φαίνονται και οι ΚΑΔ ενασχόλησης της συγγεκριμενης εταιρίας) καθώς και στο σύστημα Promitheus.gov.gr , όπου ο καθένας μπορεί να μει και πρέπει να μπει για να ελέγξει ως ενεργός πολίτης τις συμβάσεις της εν λόγω εταιρείας με δημάρχους της Πελοποννήσου, όπου εσείς είστε Πρόδρος ΠΕΔ, δηλαδή πρόεδρος του συνδικαλιστικού τους οργάνου.

Αφού φοβάστε όμως να μου απαντήσετε σε όσα σας έχω ρωτήσει για την υπόθεση του κουμπάρου σας και στενού σας συνεργάτη Βασιλείου Λαμπρακάκη και της κουνιάδας του της κας Μαρίας Σπανού, σας ενημερώνω ότι έχω δρομολογήσει ήδη τις διαδικασίες και θα αναγκαστείτε να το κάνετε αργά ή γρήγορα.

Για αυτό και δεν βιάζομαι.

Υ.Γ. Σας θαύμασα και εγώ στην εκδήλωση σας στη Δαλαμανάρα, σας το δηλώνω για να μην αγχώνεστε και βγαίνετε και τα λέτε μόνος σας. Κατεβήκατε από την σκάλα από όπου βγαίνουν συνήθως οι νύφες, σας έρραιναν οι υπήκοοι σας με κομφετί, τους ταίσατε με πίτα και κοκ και ήσασταν άκρως φιλόξενος με τους ναυπλιώτες υποστηρικτές συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης που είχατε καλέσει.

Υπερβάλλατε εαυτόν!

Γιάννης Μαλτέζος

Επικεφαλής δημοτικής Παράταξης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του Δήμου Άργους Μυκηνών