Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας από συλλόγους και σωματεία

  Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας και το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας-Κορινθί...


 
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας και το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας-Κορινθίας καλούν όλους τους φορείς της περιοχής στην προσπάθεια συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Συρία και Τουρκία

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οργανώνουμε την αλληλεγγύη για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας – Συρίας

Συνάδελφοι,

Οργανώνουμε ΤΩΡΑ την Αλληλεγγύη για τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Έχουμε την πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών, ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό. Κανείς μόνος!

Συγκεντρώνουμε άμεσα υλικά πρώτης ανάγκης για τα θύματα του σεισμού. Συγκεκριμένα:

Κουβέρτες

Γάλα σε σκόνη και παιδικές τροφές

Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες

Απορρυπαντικά ρούχων

Ορούς, Γάζες, Χανζαπλαστ

Είδη ατομικής υγιεινής

ΧΩΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ: ΝΕΑ ΚΙΟΣ –ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ: Παρασκευή 10/02, Σαββάτο 11/02, Κυριακή 12/02, Δευτέρα 13/02, κάθε απόγευμα 18.00 – 20.00

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ! ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ


Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου

Η τραγωδία στις χώρες που έπληξαν οι καταστροφικοί σεισμοί δεν έχει τέλος… Εκτός από το να παρακολουθούμε τις τραγικές εξελίξεις, δίνουμε τώρα το χέρι βοήθειας και αλληλεγγύης που χρειάζονται οι γείτονες λαοί της Τουρκίας και της Συρίας με τη συγκέντρωση απαραίτητων ειδών για την επιβίωσή τους.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου καλεί όλους τους φορείς της περιοχής (Σύλλογοι Πολιτισμού, Σύλλογοι Γονέων, Σωματεία, Αθλητικές Ομάδες κλπ) να συμβάλλουν στη συγκέντρωση ειδών για τις τεράστιες ανάγκες των σεισμόπληκτων. Για το λόγο αυτό διαθέτει τα γραφεία του στη Νέα Κίο ώστε όσοι επιθυμούν να συγκεντρώσουν την πρώτη βοήθεια σε:

Κουβέρτες

Γάλα σε σκόνη και παιδικές τροφές.

Πάνες ενηλίκων/μωρών

Απορρυπαντικά ρούχων

Ορούς, Γάζες, Χανζαπλαστ

Είδη ατομικής υγιεινής

Τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά κάθε απόγευμα 18.00 – 20.00 τις ημέρες:

Παρασκευή 10/02

Σαββάτο 11/02

Κυριακή 12/02

Δευτέρα 13/02

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΕΡ. ΤΜ. ΕΕΣ ΑΡΓΟΥΣ


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον και αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία, απευθύνει έκκληση στον κόσμο για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού που θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών.

Συγκεκριμένα, ο Ε.Ε.Σ., σε συνεννόηση με την Τουρκική και Συριακή Ερυθρά Ημισέληνο, συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής για να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες.
 
 

ΟΜΑΔΑ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΑΡΓΟΥΣ


H Oμάδα Γυναικών Άργους εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στους λαούς και τις γυναίκες της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τους καταστροφικούς σεισμούς που έχουν αφήσει πίσω τους νεκρούς, τραυματίες, αγνοούμενους και χιλιάδες χωρίς στέγη, τροφή και περίθαλψη. Δυναμώνουμε τη πάλη ενάντια στην πολιτική που αφήνει τους λαούς μας απροστάτευτους και από τις φυσικές καταστροφές.

Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας συγκεντρώνοντας άμεσα είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες των θυμάτων στην Τουρκία και τη Συρία σε συνεργασία με τα εργατικά σωματεία. Συγκεκριμένα:

Κουβέρτες

Γάλα σε σκόνη

Πάνες ενηλίκων/μωρών

Σερβιέτες

Απορρυπαντικά ρούχων

Ορούς , Γάζες , Χανζαπλάστ

Είδη ατομικής υγιεινής

ΤΑ ΕΙΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ: Παρασκευή 10/2, Σάββατο 11/2, Κυριακή 12/2 , Δευτέρα 13/2

κάθε απόγευμα 18.00-20.00

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ