Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η Αναστασία Δανοπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του Κ. Μάκαρη

''Μια από τις τιμωρίες όσων δεν ασχολούνται με τα κοινά, είναι ότι καταλήγουν να τους κυβερνούν κατώτεροί τους.'' (Πλάτωνας)...


''Μια από τις τιμωρίες όσων δεν ασχολούνται με τα κοινά, είναι ότι καταλήγουν να τους κυβερνούν κατώτεροί τους.'' (Πλάτωνας)

Μόνιμη κάτοικος Ναυπλίου, μετά από πολυετή θητεία στη διδασκαλία, αλλά και ως φοιτήτρια προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών, του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου, διαθέτω μία έμφυτη αγάπη και εξειδίκευση για θέματα που αφορούν εκπαιδευτικά ζητήματα και κάθε είδους πολιτισμικά /  καλλιτεχνικά δρώμενα και ως εκ τούτου δύναμαι να προσφέρω στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας ώστε να αναβαθμιστεί πολιτιστικά η πόλη μας.

Και οι δύο τομείς ταλανίζονται όλο και περισσότερο από αδράνεια, έλλειψη φρέσκων ιδεών και προσώπων, έλλειψη δομών,  και κυρίως έλλειψη πόρων.

Για τους παραπάνω λόγους, ευχαριστώ κι εγώ τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, επικεφαλής της παράταξης “Νέα Εποχή” & υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Ναυπλιέων, για την πρόσκλησή του να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο συνδυασμό του, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Νοιώθω ευγνώμων για αυτή την πρόσκληση και τη συνεργασία καθώς πρόκειται για έναν πολιτικό με όραμα, πραγματική αγάπη για το Δήμο μας και τους Ναυπλιείς και είμαι βεβαία ότι θα εκτελέσει μεγάλα έργα για τον Δήμο Ναυπλιέων.

Δανοπούλου Αναστασία

Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας – Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστήμιου Αθηνών