Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πρόσληψη δύο παιδιάτρων στο Νοσοκομείο Άργους, ανοίγει το δρόμο για τη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής, δωρεάς Μάκαρη

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ArgolidaMagazine: Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 10/2/2023 στο ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 334, ο διορισμός δύο Παιδιάτρων, με βαθ...

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ArgolidaMagazine: Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 10/2/2023 στο ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 334, ο διορισμός δύο Παιδιάτρων, με βαθμό Διευθυντού και Επιμελήτριας Β’ στο Νοσοκομείο Άργους: 

1ον Διορίζεται ο ιατρός ΤΡΑΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΖΗΣΗ σε θέση ειδικευμένου ιατρού Παιδιατρικής, με βαθμό Διευθυντή, στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας/Οργανική Μονάδα της έδρας Άργος, θέση επί θητεία του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ.

2ον Διορίζεται η ιατρός ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σε θέση ειδικευμένης ιατρού Παιδιατρικής, με εισαγωγικό βαθμό Επιμελήτριας Β’, στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας/Οργανική Μονάδα της έδρας Άργος, θέση επί θητεία του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ.


Σήμερα εξάλλου, οι διορισμοί αναρτήθηκαν και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αριθμούς ΑΔΑ: 67ΡΘ465ΦΥΟ-8Κ6 και ΨΘΡΒ465ΦΥΟ-ΧΑΑ και το μόνο που μένει είναι η αποδοχή του διορισμού τους, η ορκωμοσία και ανάληψη των καθηκόντων τους.

Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την οργάνωση και λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής, αφού ελάχιστη προϋπόθεση για τη λειτουργία της ήταν η ύπαρξη δύο ειδικευμένων Παιδιάτρων, η οποία είναι έτοιμη και περιμένει εδώ και δύο χρόνια, μετά από τη δωρεά του Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Να ελπίσουμε ότι οι διαδικασίες από δω και πέρα θα είναι σύντομες, ώστε η τόσο χρήσιμη αυτή μονάδα Υγείας να μπορέσει να προσφέρει το πολύτιμο έργο της, σε κατοίκους και επισκέπτες της Αργολίδας.

ArgolidaMagazine