Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Διομήδης Άργους - Αερωπός Έδεσσας για την Handball Premier την Κυριακή ώρα 16:00 στο Γήπεδο της Νέας Κίου

  Διομήδης Άργους - Αερωπός Έδεσσας Γήπεδο: Νέας Κίου Ώρα: 16:00 Διαιτητές: Πατιός - Τσιάνας Μετάδοση:  https://www.youtube.com/watch?v=G8W2...

 Διομήδης Άργους - Αερωπός Έδεσσας

Γήπεδο: Νέας Κίου
Ώρα: 16:00
Διαιτητές: Πατιός - Τσιάνας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=G8W2qIiMxXk
Σημαντικό παιχνίδι στη Νέα Κίο, με τον Διομήδη να υποδέχεται τον Αερωπό. Η ομάδα του Άργους βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ενώ ο Αερωπός είναι 8ος με 14.
Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να διαχειριστούν την κούραση, καθώς αυτός είναι ο πέμπτος αγώνας που δίνουν σε διάστημα δύο εβδομάδων και παράλληλα θέλουν να ξεπεράσουν την βαριά ήττα που γνώρισαν από την ΑΕΚ (38-22), την Τετάρτη.
Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Σεμεντσένκο, που υπέστη κάταγμα στο χέρι στον αγώνα με τον Δούκα.
Δηλώσεις
Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου
 (τερματοφύλακας Διομήδη): «Προέρχομαστε από ένα κακό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ. Αύριο Κυριακή παίζουμε μέσα στο σπίτι μας ένα κομβικο ματς, για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα, κάτι που θα μας τονώσει και ψυχολογικά. Καλούμε όλον τον κόσμο στο γήπεδο για να μας στηρίξει και να τον νιώθουμε συμπαραστάτη μας. Δεν περισσεύει κανείς από αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».