Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

'Αργος: Η τεχνητή νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς στο 3ο Γενικό Λύκειο

   Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γενικό Λύκειο Άργους, η διάλεξη του κ. Γεωργίου Στείρη, καθηγητή φιλοσοφίας του Τμή...

 

 Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γενικό Λύκειο Άργους, η διάλεξη του κ. Γεωργίου Στείρη, καθηγητή φιλοσοφίας του Τμήματος Φιλοσοφίας του Ε.Κ.Π.Α και Αντιπροέδρου  του Τμήματος, με θέμα : «Οι προκλήσεις από την εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης στην παραγωγή, τη διδασκαλία και την επικοινωνία της γνώσης». Η διάλεξη απευθύνθηκε στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, αλλά και στους εκπαιδευτικούς της ευρύτερης περιοχής. Οι παρευρισκόμενοι εκπαιδευτικοί, με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν τη διάλεξη, υπέβαλαν ερωτήσεις και έλαβαν απαντήσεις και προοπτικές, μέσα από τη συζήτηση που ακολούθησε, η οποία διεξήχθη σε συναδελφικό και ιδιαίτερα γόνιμο κλίμα.

Η Διάλεξη αυτή ήταν μια  πρωτοβουλία του συντονιστή του Άξονα αξιολόγησης Σχολικής Μονάδας: «Συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε επιμορφωτικές δράσεις» κ. Παντελή Ρουμελιώτη, Δ/ντη του 3ου Γενικού Λυκείου  Άργους.

Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο Δ/ντης Β/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας  κ. Βασίλειος Πολύδωρος.

Η σχολική μας κοινότητα, ευχαριστεί τον κ. Γεώργιο Στείρη για την τόσο ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική εισήγησή του, καθώς και για τον προσωπικό χρόνο του, που πρόθυμα αφιέρωσε στην επιμόρφωσή μας.

Άργος, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024
Ο Δ/ντης
Παντελής Ρουμελιώτης