Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μια μοναδική και σπάνια φωτογραφία με τους ήρωες του Γουέμπλευ.

    Μια σπάνια και ακυκλοφόρητη φωτογραφία με την ενδεκάδα του Γουέμπλευ αναρτήθηκε πρόσφατα από φίλους που σε διάφορες ομάδες φέρνουν στο φ...

 


  Μια σπάνια και ακυκλοφόρητη φωτογραφία με την ενδεκάδα του Γουέμπλευ αναρτήθηκε πρόσφατα από φίλους που σε διάφορες ομάδες φέρνουν στο φως της δημοσιότητας αρκετές παρόμοιες.

  Η συγκεκριμένη είναι από μία εορταστική επέτειο, πιθανότατα του 1985'η 1986 του ανεπανάληπτου γεγονότος που έλαβε χώρα το 1971, τη συμμετοχή μιας Ελληνικής ομάδας σε τελικό Πρωταθλητριών ομάδων, όπως θα θυμούνται σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι.

  Έκτοτε, όλες οι προσπάθειες των εκπροσώπων μας σε παρόμοιες διοργανώσεις δεν έχουν φέρει παρόμοιο αποτέλεσμα. Μόνο μέχρι τον ημιτελικό έχει φτάσει και πάλι -δύο φορές- ο ΠΑΟ, όπως και η ΑΕΚ το 1977, όταν αποκλείστηκε από την μεγάλη Γιουβέντους.

  Ο μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι το γύρο των προημιτελικών, γεγονός που αποτελεί πεδίο σφοδρών αντιπαραθέσεων ανάμεσα στους ομαδούς των δύο "αιωνίων". 

 Για όσους δεν θυμούνται η ανωτέρω σύνθεση της θρυλικής φιναλίστ, που ηττήθηκε από τον πρωταθλητή Ευρώπης, Άγιαξ:

  Όρθιοι: Αρ. Καμάρας, Τ. Οικονομόπουλος, Γ. Βλάχος, Φρ. Σούρπης, Αν. Καψής, Γ. Τομαράς. Κάτω: Χ. Γραμμός, Μ. Δομάζος, Α. Αντωνιάδης, Τ. Φυλακούρης, Κ. Ελευθεράκης