Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αποχώρησε από τον Πανναυπλιακό 2017 ο Χρήστος Καπλατζής

"  Πάντα ονειρευόμουν και ήθελα την επιστροφή μου στον Πανναυπλιακό...Και αυτό έγινε νομίζω την κατάλληλη στιγμή στην επιστροφή της ομά...



Πάντα ονειρευόμουν και ήθελα την επιστροφή μου στον Πανναυπλιακό...Και αυτό έγινε νομίζω την κατάλληλη στιγμή στην επιστροφή της ομάδας στη Γ εθνική!! Ενάμισης απίστευτος χρόνος!!!ειναι τιμή που φόρεσα παλι αυτή τη φανέλα και ακόμα μεγαλύτερη τιμή να είσαι και αρχηγός σε αυτή την ομαδα!!!πότε δεν πίστευα ότι θα συναντουσα όμως μια υπέροχη παρέα μέσα και έξω από το γήπεδο!! Ο ορισμός της οικογένειας και της κατάθεσης ψυχής μέσα στο γήπεδο.... οι πίκρες και οι λύπες τπτ μπροστά στις χαρές στις νίκες και σε αυτά τα απίθανα συναισθήματα στα πιο υγιή αποδυτήρια που ήμουν ποτέ!!!Μοναδικές και αξέχαστες στιγμές!!!όμως τα πράγματα δεν έρχονται όπως ακριβώς τα θέλουμε η τα ονειρευομαστε...

Δύσκολη απόφαση αλλά αποχωρώ... φεύγω με το κεφάλι ψηλά όπως ακριβώς ήρθα!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου και σε αυτούς που πίστεψαν σε μένα,...όσο για τους συμπαίκτες - αδέρφια που έκανα οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!!!
Ο Πανναυπλιακός ήταν, είναι και θα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου!!!"
Με αυτή τη λιτή και εξαιρετικά ανθρώπινη δήλωση αποχαιρέτησε την ομάδα που μέχρι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος ήταν αρχηγός της, ο Χρήστος Καπλατζής. Ο Πανναυπλιακός 2017 χάνει τον αμυντικό του στυλοβάτη αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η απώλεια στον ψυχολογικό τομέα. Ποδοσφαιριστές σαν τον Χρήστο Καπλατζή, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας "καλός αμυντικός". Είναι πρότυπο συμπεριφοράς, είναι ηγέτης και αγαπητός από όλους τους συμπαίκτες του, ενώ η αφοσίωσή του και η αγάπη του στο ποδόσφαιρο είναι σπάνια.
Απορίας άξιο παραμένει το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει μέχρι αυτή τη στιγμή, καμία αντίδραση ή ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας του Ναυπλίου. Το πρωτάθλημα ξεκινά την επόμενη Κυριακή και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αποχωρήσει ακόμη δύο βασικοί ποδοσφαιριστές.