Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο μικρός Σπετσιώτης που "βγάζει μάτια" στον Παναθηναϊκό

    Ο νεαρός Καλοσκάμης μπορεί να "τρελαίνει" τους ανθρώπους του Τριφυλλιού αλλά εμείς τον γνωρίζαμε ήδη από τις Ακαδημίες της Μπο...

 


 Ο νεαρός Καλοσκάμης μπορεί να "τρελαίνει" τους ανθρώπους του Τριφυλλιού αλλά εμείς τον γνωρίζαμε ήδη από τις Ακαδημίες της Μπουμπουλίνας Σπετσών. Ο Σπύρος Μιχαλάκης, προπονητής για χρόνια στις Ακαδημίες της αλλά και με σημαντική προσφορά στην πρώτη ομάδα, σίγουρα θα καμαρώνει.

Η Ακαδημία του Παναθηναϊκού δεν έχει σταματήσει να “παράγει” ποδοσφαιρικά… διαμαντάκια και να ετοιμάζει τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές του Τριφυλλιού.

Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού είναι υποδειγματική, ο σύλλογος “καρπώνεται” τα αποτελέσματα της, όμως Πράσινοι ήδη ετοιμάζουν το next big thing της ομάδας!

Ο 16χρονος Δημήτρης Καλοσκάμης έχει… ξετρελάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά και τους σκάουτερ οι οποίοι παραμιλάνε με τον ταλαντούχο “μαέστρο” της Κ17 των Πράσινων.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός που έκανε… πράγματα και θαύματα με την Κ17 του Παναθηναϊκού πήρε το… βάπτισμα του πυρός και συμμετείχε στο εσωτερικό φιλικό που έγινε το Σάββατο στο Κορωπί, “κλέβοντας” τις εντυπώσεις.

Γεννημένος το 2005 και μικρότερος ηλικιακά σε σχέση με συμπαίκτες και αντιπάλους, ο Καλοσκάμης που ήταν την περσινή σεζόν βασικότατο στέλεχος της Κ15 του Παναθηναϊκού έκανε ένα μικρό… άλμα αυτό το καλοκαίρι και αντί για την Κ16 του Τριφυλλιού, αγωνίζεται στην Κ17 της ομάδας του.

Αν και ο πιτσιρικάς ήταν ο… βενιαμίν των συμμετεχόντων και απέχει από την αγωνιστική δράση εδώ και πέντε μήνες, κατάφερε να διακριθεί στο φιλικό της πρώτης ομάδας και να δείξει δείγμα του ταλέντου του.

Ο Μπόλονι τον χρησιμοποίησε ως “δεκάρι” στην ομάδων των “πράσινων” και ο 16χρονος χαφ (γεννημένος την 1η Μαρτίου του 2005) μοίρασε σωστά το παιχνίδι, πήρε πρωτοβουλίες και ήταν γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια.

Ο Καλοσκάμης θεωρείται το next big thing της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, έχοντας αφήσει άριστες εντυπωσεις στους Πράσινους.