Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Κικίλιας… έτοιμος για όλα

 Έτοιμος για… όλα εμφανίζεται στους συνομιλητές του ο Βασίλης Κικίλιας αναφορικά με την άρση του lockdown και την επιστροφή στην κανονικότητ...


 Έτοιμος για… όλα εμφανίζεται στους συνομιλητές του ο Βασίλης Κικίλιας αναφορικά με την άρση του lockdown και την επιστροφή στην κανονικότητα. 

Ο Neo εξάλλου ήταν εκείνος που αποκάλυψε στους αναγνώστες του πως όταν ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, είχε τηλεφωνήσει στον υπουργό Υγείας για να τού μεταβιβάσει την δυσφορία του πρωθυπουργού επειδή είχε προαναγγείλει αυστηροποίηση του lockdown, ο Κικίλιας τού είχε απαντήσει κάτι σε στιλ «εγώ είμαι υπουργός Υγείας και αν δεν σας αρέσει, πείτε μου να πάρω το καπελάκι μου και να φύγω». 

Το ίδιο ετοιμάζεται να πει και τώρα, αν το Μαξίμου εμμείνει στην σπουδή του για άνοιγμα των πάντων μέσα σε μερικές ημέρες. Εξάλλου, ο Κικίλιας δέχεται καθημερινά δεδομένα και εισηγήσεις από την επιτροπή των ειδικών, που δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένο να γίνουν θαρραλέα βήματα επιστροφής στην κανονικότητα από εβδομάδα -κυρίως εξαιτίας της ασφυκτικής κατάστασης στα νοσοκομεία. 

Και όλα δείχνουν ότι ο υπουργός Υγείας, που κατάφερε να παραμείνει αλώβητος -αλλά και εξαιρετικά δημοφιλής- ως τώρα, δεν σκοπεύει να θυσιάσει το πολιτικό προφίλ του τους επόμενους μήνες…