Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ενισχύεται συνεχώς η Κορωνίδα Κοιλάδας

  Δυναμικά και με διάθεση για ενίσχυση του έμψυχου υλικού της κινείται η Διοίκηση της Κορωνίδας Κοιλάδας, με στόχο να ξεκινήσει θετικά στη...

 


Δυναμικά και με διάθεση για ενίσχυση του έμψυχου υλικού της κινείται η Διοίκηση της Κορωνίδας Κοιλάδας, με στόχο να ξεκινήσει θετικά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώθηκαν δύο προσθήκες τις τελευταίες μέρες.

Οι ανακοινώσεις της ομάδας για την απόκτηση των Μπακατσέλου, Γιαννακόπουλου:

Η Κορωνίδα Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 20χρονο αμυντικό Άγγελο Μπακατσέλο.

Ο Άγγελος αποκτήθηκε από τον Διαγόρα Βραχνέικων (9ος όμιλος Γ Εθνικής) , κατάγεται απ το Άργος κι έχει εμπειρία απ την Γ Εθνική καθώς έχει περάσει επίσης από Παναργειακό κι Ένωση Λέρνας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχομαστε υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η Κορωνίδα Κοιλάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29 αριστεροπόδαρο φουλ μπακ Γιάννη Γιαννακοπουλο.
Ο Γιάννης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα ετήσιο πέρασμα απ την Μπουμπουλίνα Σπετσών κι είναι ετοιμος να συμβάλει τα μέγιστα για την παραμονή της ομαδας μας στη Γ Εθνική κατηγορία.
Τον καλωσορίζουμε ξανά πίσω στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.
Τέλος , ευχαριστούμε τη διοίκηση της Μπουμπουλίνας Σπετσών για την αποδέσμευση του Κοιλαδιώτη ποδοσφαιριστή.
Εκ του Γραφείου Τύπου
της Κορωνίδας Κοιλάδας