Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Β. Λάσκαρης: Δούλεψε, πίστεψε, βάλε στόχους για αυτό που αγαπάς και όλα θα γίνουν

  Eίναι γεννημένος το 1982. Με πλούσια διαδρομή σε ομάδες κατηγοριών, σταμάτησε να αγωνίζεται σχετικά νωρίς, για τερματοφύλακα. Ο Βασίλης Λά...

 


Eίναι γεννημένος το 1982. Με πλούσια διαδρομή σε ομάδες κατηγοριών, σταμάτησε να αγωνίζεται σχετικά νωρίς, για τερματοφύλακα. Ο Βασίλης Λάσκαρης, αφού πέρασε στο προπονητικό πόστο δουλεύουντας με νεαρούς τερματοφύλακες, δεν εγκατέλειψε ποτέ ουσιαστικά το γήπεδο και την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

  Η αποχή όμως από την αγωνιστική δράση, τον φόρτωσε με περιττά κιλά, με αποτέλεσμα να μην θυμίζει σε τίποτα τον παλιό τερματοφύλακα του Λεωνιδίου, των Τρικάλων, του Παναιγιάλειου, της Ένωσης Μιδέας, του Πανναυπλιακού, του Παναργειακού και τόσων άλλων ομάδων.

  Η ενασχόλησή του όμως με γνωστή εταιρία προϊόντων διατροφής επέδρασε σημαντικά στην διατροφική του συμπεριφορά. Σε συνδυασμό με την επιστροφή στην σκληρή προπόνηση έφτασε σε αξιοζήλευτο σημείο, να επανέλθει σχεδόν στα επίπεδα που ήταν όταν υπερασπιζόταν εστίες ποδοσφαιρικών ομάδων.





  Σήμερα, είναι προπονητής τερματοφυλάκων στον Πανναυπλιακό 2017 και η εμφάνισή του αλλά και ο τρόπος που γυμνάζει και γυμνάζεται, γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Μάλιστα γνωστό πρόσωπο από τον χώρο των προπονητών τερματοφυλάκων δήλωσε εμφατικά:

  "Έχει τόση θέληση και διάθεση, που σε συνδυασμό με την ψυχική δύναμη που κρύβει μέσα του, είναι ικανός να επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο..!!"