Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η Ένωση Ερμιονίδας νίκησε με 3-1 την Κοιλάδα και μπορεί να αισθάνεται ασφαλής για την παραμονή της στην Γ' Εθνική

   Το ξεκίνημα ήταν το ιδανικότερο για την Κορωνίδα Κοιλάδας. Αφού κατάφερε να φέρει το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία και να ελέγξει το ρυθμ...

  



Το ξεκίνημα ήταν το ιδανικότερο για την Κορωνίδα Κοιλάδας. Αφού κατάφερε να φέρει το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία και να ελέγξει το ρυθμό, είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με ένα εντυπωσιακό γκολ του Σαλταπίδα.

 Από κει και μετά, αρχίζουν οι υψηλές απαιτήσεις για τόσο μεγάλα παιχνίδια. Η μεν γηπεδούχος ομάδα  οφείλει να δείξει ότι έχει την εμπειρία χρόνων και το ειδικό βάρος της φανέλας της ώστε να αντιδράσει ακριβώς όπως χρειάζεται για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και μάλιστα μέσα στην έδρα της, ενώ από την άλλη, οι πρωτοεμφανιζόμενοι στην Γ' Εθνική καλούνται να αποδείξουν αν μπορούν να κρατήσουν  το αποτέλεσμα, να σπάσουν το ρυθμό των γηπεδούχων, να αντέξουν στην φυσιολογική αντίδραση και γιατί όχι, να αυξήσουν υπέρ τους το σκορ.

 Η εξέλιξη, ανάλογα με το ποιος θα στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων, θα δικαίωνε την ομάδα που θα πρέπει να υπολογίζεται σαν ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Τέτοια παιχνίδια, αποτελούν το απόλυτο κριτήριο για να πιστοποιήσει μια ομάδα τις δυνατότητές της.

 Δύο αλλαγές έπαιξαν τον πιο καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού αλλά και η αδυναμία της Κοιλάδας να κάνει το 0-2. Η φάση με τον Α. Οψιμούλη, ο οποίος πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε σαν οφσάιντ όταν σε φάουλ του Παπαιωάννου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και επέστρεψε στο γήπεδο.  Λίγο πριν το τέλος του α' ημιχρόνου, η αλλαγή του Μπακατσέλου έφερε αναγκαστικά τον Σαμαρά στην άμυνα κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αδυνατίσει πλέον η κεντρική γραμμή της Κορωνίδας. Από την άλλη η αλλαγή που πραγματοποιεί ο Θ. Στάϊκος με τον νεαρό Αντωνόπουλο στο 51', μετατρέπει τις ισορροπίες και το ματς γυρίζει σε 2-1 αφού ο μικρός με δύο τέρματα γίνεται ο ήρωας της ημέρας. Η συνέχεια, βρίσκει την Κορωνίδα απογοητευμένη και το τρίτο γκολ, απλά επιβεβαιώνει τη διαφορά των δύο ομάδων, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 Στο β' ημίχρονο η Ένωση μετά το 1-1 κυριάρχησε απόλυτα και μπορεί ήδη να αισθάνεται ασφαλής ως προς την παραμονή της στην Κατηγορία της Γ΄Εθνικής. Το τρίτο γκολ του Βιρβίλη κατατάσσεται στην κατηγορία εκείνων που λέγονται "πανηγυρικά". Είναι τα γκολ που επισφραγίζουν την ανωτερότητα μιας ομάδας και δίνουν αφορμή για πανηγύρια και χαρές. Αντίθετα, τα γκολ του Αντωνόπουλου, λόγω της καθοριστικότητας και της σημασίας χαρακτηρίζονται ως "pesante" (βαριά).

  Η συνέχεια προβλέπεται συγκλονιστική για την Κορωνίδα Κοιλάδας, αφού μαθηματικά έχει ακόμη αρκετές ελπίδες. Μπορεί να έχει τρεις αγώνες εκτός έδρας και ένα δύσκολο στην Κοιλάδα με το Ρουφ, όμως όλα μπορούν να γίνουν. Οι αντίπαλοι, φαίνεται να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση και όλοι στην ομάδα, πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα το σημερινό παιχνίδι και να επικεντρωθούν στα υπόλοιπα ματς. Ότι δεν τελείωσε μαθηματικά, μπορεί να ανατραπεί. 

Ένωση Ερμιονίδας (Θ.Στάικος) : Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Τζιέρης, Βιρβίλης, Ν.Μερτύρης, Λαζάρου, Τριμπόνιας, ( 92΄Λαλούσης),Τανουσάι ( 92΄Λαπούση), Αντωνακόπουλος, Μαρίνης,( 65΄Τρέσα), Λαλάς (52΄Αντωνόπουλος). 

 Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς, Κοτσοβός, Σαλταπίδας,( 80΄Κ.Μπάζος), Ι.Οψιμούλης , ( 80΄Μπασιμακόπουλος), Σελλής, Παπαιωάννου, Μπιτζής, Μπακατσέλος, ( 40΄Ι.Κάλα), Α.Οψιμούλης,( 71΄Γιανακόπουλος), Σαμαράς, Κιοσσές.