Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πήρε ότι περισσότερο μπορούσε ο Φοίνικας στους Μολάους - Δεν έχασε και συνεχίζει την προσπάθεια

  Αν το ζητούμενο ήταν ο ένας βαθμός, ο Φοίνικας θα μπορούσε να βαθμολογηθεί με άριστα. Σχεδόν εκμηδένισε τις πιθανότητες του Μολαϊκού για ν...

 

Αν το ζητούμενο ήταν ο ένας βαθμός, ο Φοίνικας θα μπορούσε να βαθμολογηθεί με άριστα. Σχεδόν εκμηδένισε τις πιθανότητες του Μολαϊκού για να πετύχει κάποιο τέρμα και από κει και πέρα προσπάθησε, όχι και τόσο "ζεστά" όπως αποδείχθηκε για να πετύχει και κάποιο τέρμα.  Στις δύο περιπτώσεις που έφτασε με αξιώσεις μπροστά στο τέρμα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων φάνηκε αρκετά σωστός.

  Όπως είπαμε, και οι δύο ομάδες προσπάθησαν κυρίως να μη φύγουν ηττημένοι από το γήπεδο, γιατί αυτό θα σήμαινε αυτόματα και μεγάλο πρόβλημα για τη συνεχεια. Ελάχιστα ρίσκα αλλά και εξαιρετικές αμυντικές γραμμές, έφεραν τη μορφή του παιχνιδιού σε χαμηλό ρυθμό και λίγες φάσεις. Στο 40' μια σέντρα των γηπεδούχων, έφερε έναν επιθετικό σε καλή θέση αλλά η προβολή του δεν βρήκε τη μπάλα που κατέληξε άουτ.

  Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μολαϊκός απείλησε ουσιαστικά δύο φορές, μία στο 79' όταν πλασέ επιθετικού έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή αμυντικός και στο 81' όταν σουτ από σίγχιση μέσα στη μικρή περιοχή, κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 85' ο Φοίνικας απείλησε για τελευταία φορά, αλλά ο τερματοφύλακας αντέδρασε.

 Αντίθετα ο Φοίνικας δημιούργησε μερικές ευκαιρίες και κάλλιστα θα μπορούσε με λίγη προσοχή να πάρει το τρίποντο.

  Συγκεκριμένα, στο 60' από δεξιά ο Γεωργιου έκοψε παράλληλα αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας πριν το Θωμά.

Στο 65’ ο Μακροστεργιος από αριστερά καθυστέρησε κόντραρε στους αντιπάλους στρώθηκε στο Θωμά που σούταρε πάνω στα σώματα. Στο 88’ ατομική προσπάθεια του Γεωργιου που πέρασε τον αμυντικό αλλά η τελική προσπάθεια σταμάτησε στον τερματοφύλακα και τέλος στο 94’ στη κόντρα με Κιρτζιαλιδη σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε δύσκολα ο τερματοφύλακας.
Να υπενθυμίσουμε ότι για διάφορους λόγους απουσίασαν από την ομάδα του Φοίνικα οι Κουμης, Τσουκαλάς, Διδασκαλου, Μάρκου και Κουιμελής.

 Και οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν με ελπίδες για την παραμονή τους. Ο Φοίνικας υποδέχεται τον απογοητευμένο από την ήττα του με 1-2 με την Κηφισιά, Άγιο Ιερόθεο και ελπίζει να ξεφύγει με μια ενδεχόμενη νίκη του από το γκρουπ που κινδυνεύει, έστω και για λίγο. Η συνέχεια, προβλέπεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

 Μολαϊκός: Χάμος, Κολλιάκος, Καλαγκάνης, Κουτρουλάκης, Λεοντακιανάκης, Γιαννόπουλος, Διαμαντάκης, Σωτηρόπουλος, Κουτρουλάκης ΙΙ, Χατζησιμιώτης, Ζώταλης.

Φοίνικας: Χατζηφόρος, Διαμαντής, Καπλατζής, Μπούκουρης, Καπλατζής, Τριμπόνιας,  Καλτσάς, Πούτσης, Θωμάς, Μακροστέργιος, Γεωργίου