Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η φύση ζωγραφίζει και χαρίζει απίστευτες εικόνες σε τρία διαφορετικά σημεία - Λαγονήσι - Άργος - Πόρος

  Αυτό που δυσκολεύει αφάνταστα τους ζωγράφους, να πετύχουν δηλαδή τους τέλειους συνδυασμούς χρωμάτων, έτσι ώστε να αποδώσουν το συναίσθημα ...

 

Αυτό που δυσκολεύει αφάνταστα τους ζωγράφους, να πετύχουν δηλαδή τους τέλειους συνδυασμούς χρωμάτων, έτσι ώστε να αποδώσουν το συναίσθημα της στιγμής αλλά και την εσωτερική ομορφιά που θα αγγίξει όσους αντικρύσουν το έργο τους, η φύση καταφέρνει να το κάνει σχεδόν παίζοντας, εκμεταλλευόμενη την ατέλειωτη και ανεξάντλητη χρωματική της δυνατότητα και χρησιμοποιώντας αντί για μπογιές και πινέλλα, σύννεφα, βουνά και τον "βασιλιά" ήλιο.



  Σήμερα το απόγευμα, με τη βοήθεια της απίστευτης ταχύτητας της εποχής μας, όπου μέσα σε δευτερόλεπτα μπορούμε πλέον να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, αντικρύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα τρία μαγικά ηλιοβασιλέματα, από τρεις εντελώς διαφορετικούς τόπους, που "ανέβασαν" τρεις από τους διαδικτυακούς μας φίλους.

  Αργολικός κάμπος (Άργος), Σαρωνικός (Πόρος) και Αττική( Λαγονήσι), μας χαρίζουν τρεις πανομοιότυπους φυσικούς πίνακες ζωγραφικής, με τη μαεστρία που μόνο η φύση μπορεί να δημιουργήσει.