Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: "Ως μη γενόμενο" το ματς με Ιερόθεο - Οφείλει να κοιτάξει μπροστά

  Τελικά οι Αθηναϊκές ομάδες αποδεικνύονται αρκετά σκληροτράχηλες για τα Αργολικά δεδομένα και καταφέρνουν να περνούν αλώβητες από τις έδρες...

 








Τελικά οι Αθηναϊκές ομάδες αποδεικνύονται αρκετά σκληροτράχηλες για τα Αργολικά δεδομένα και καταφέρνουν να περνούν αλώβητες από τις έδρες των ομάδων μας. Έχοντας τη δυνατότητα να αποκτούν ποδοσφαιριστές με παραστάσεις και εμπειρίες αλλά και την μεγάλη άνεση επιλογών, εκμεταλλεύονται το δυνατό τους πρωτάθλημα και εμφανίζονται στην ανώτερη κατηγορία αρκετά πιο έτοιμοι. 

  Κάπως έτσι, διαχρονικά διαμορφώνεται και η άποψη ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να νικηθούν, οι ομάδες μας τις αντιμετωπίζουν με το σχετικό δέος και έτσι τα πράγματα διευκολύνονται αφάνταστα όταν προηγηθούν στο σκορ.

  Στη Νέα Επίδαυρο, δεν ήταν μόνο η θεωρητική προσέγγιση που έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα από ότι πραγματικά ήταν, απέναντι σε μία ομάδα που δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 4 καλύτερες του ομίλου. Ήταν και η εμφάνιση των Αθηναίων που έτυχε να είναι ίσως η καλύτερη της φετινής χρονιάς, γεγονός που βοήθησε την ομάδα του Αγίου Ιερόθεου να προηγηθεί στο σκόρ αλλά και να καταφέρει να ελέγξει το ρυθμό και να απειλήσει τους γηπεδούχους και με άλλα γκολ. Τελικά, απλά διπλασίασαν τα τέρματά τους και το παιχνίδι έληξε 0-2.

  Ο Φοίνικας θα χρειαστεί μια γενναία προσπάθεια να ξεπεράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το χτεσινό αποτέλεσμα. Και είναι υποχρεωμένος να το κάνει για τον απλούστατο λόγο ότι οι αντίπαλοι που θα συναντήσει, δεν είναι σε καμία περίπτωση  "Αγιος Ιερόθεος" αλλά θεωρείται και στατιστικά απίθανο και ο επόμενος που θα αντιμετωπίσει να πιάσει κι αυτός το maximum της απόδοσής του.

 Έτσι, θα καταφέρει η ομάδα της Ν. Επιδαύρου να επανέλθει πολύ γρήγορα σε μια φυσιολογική κατάσταση και να δει το επόμενο ματς με εντελώς "φρέσκια" διάθεση ξεκινώντας από το μηδέν. 

 Σχετικά με το χτεσινό παιχνίδι που ήδη θα πρέπει να αποτελεί "ιστορία" απλά να αναφέρουμε ότι  το 0-1 έγινε στο 30' με σουτ του Πλουμάτου έξω από την περιοχή, για να έρθει ο Κοτόφ στο 65' και να διαμορφώσει το τελικό σκορ. 

Ο Άγιος Ιερόθεος εκτός από τα δυο γκολ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, πραγματοποιώντας όπως τονίσαμε καλή εμφάνιση.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δημήτρης Κρεμμύδας) Κουμής (56' Χατζηφόρος), Διαμαντής, Σερμαγιάς, Μπούκουρης (46' Τριανταφύλλου), Καπλατζης Χ., Τριμπόνιας, Μακροστέργιος (46' Μάρκου),, Καλτσάς, Θωμάς (46 Κιρτζιαλίδης), Καπλατζης Π. (90+1 Πούτση), Γεωργίου. 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Παχατούρας, Πλουμάτος, Κατσούλης, Μαρτίνος, Χατζηλάμπρος, Σάσσαλος (90' Αντωνόπουλος Π.), Κομνηνός (76' Κορώνης), Αλεξίου, Αντωνόπουλος (67 Χρήστου), Αργυρίου (90' Κουντούρης), Κοτόφ (76' Τσερκώνης).