Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ένα βήμα από την οριστικοποίηση της παραμονής ο Φοίνικας - Φωτορεπορτάζ και δήλωση του Σ. Λαμπριανού από τα επινίκεια του αγώνα με τον Παναρκαδικό 2-1

Σίγουρα η νίκη της αγωνιστικής ανήκει στο Φοίνικα Ν. Επιδαύρου. Η δευτεραθλήτρια του Αργολικού πρωταθλήματος που ανέβηκε στην Γ' Εθνική ...


Σίγουρα η νίκη της αγωνιστικής ανήκει στο Φοίνικα Ν. Επιδαύρου. Η δευτεραθλήτρια του Αργολικού πρωταθλήματος που ανέβηκε στην Γ' Εθνική χωρίς να το περιμένει, μια ομάδα που χτίστηκε με αγωνία και πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους της, αλλά και ενισχύθηκε σημαντικά λίγο πριν την επανέναρξη του πιο απρόβλεπτου πρωταθλήματος στην ιστορία της Γ' εθνικής, σήμερα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει.

  Μια νίκη χρυσάφι, που κατακτήθηκε με σκληρή προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, τον Παναρκαδικό που πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για να μην χάσει. 

 Δικαιολογημένα λοιπόν, έχουν στη διάθεσή τους όλο το σημερινό βράδυ να ξεκουραστούν απολαμβάνοντας τους καρπούς της νίκης τους, ξεκινώντας από αύριο την προετοιμασία για το επόμενο και το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, μέσα στην έδρα του Ερμή Μελιγούς.













Φωτογραφίες - βίντεο: Βασίλης Παπαδόπουλος