Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Καυτός ποδοσφαιρικός Ιούλιος στην άμμο της Ερμιονίδας - Beach soccer με τη στήριξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμιονίδας

  Το καλοκαίρι πριν από λίγες ώρες έκανε και επίσημα την είσοδό του . Μπορεί φέτος να μην υπήρχε αγωνιστική δράση στα γήπεδα ποδοσφαίρου των...

 

Το καλοκαίρι πριν από λίγες ώρες έκανε και επίσημα την είσοδό του . Μπορεί φέτος να μην υπήρχε αγωνιστική δράση στα γήπεδα ποδοσφαίρου των ερασιτεχνικών κατηγοριών όμως αρχίζει η δράση στα γήπεδα ποδοσφαίρου στην άμμο.

Στην Ερμιονίδα την δράση στα γήπεδα της άμμου θα φροντίσουν ύστερα από την μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού 2020 για δεύτερη συνεχή χρονιά δύο άνθρωποι που κοσμούν τα ποδοσφαιρικά γήπεδα ο Δημήτρης Κούσης και ο Αργύρης Τζιέρης .

Υπόσχονται μεγάλες μάχες  όπου αναμένονται να πέσουν κορμιά. Το ραντεβού δίνεται στον  Ιούλιο  με δύο φανταστικά τουρνουά για όλες τις ηλικίες .

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό Beach Soccer στηρίζει το Δημοτικό Ειδικό Σχολείο Ερμιονίδας και αξίζουν συγχαρητήρια στους δύο διοργανωτές. 

Οι αγώνες

Συγκεκριμένα το τριήμερα 3-4-5 και 9-10-11 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τουρνουά για ενήλικες και παιδιά έως 15 ετών . Το δεύτερο τουρνουά θα ξεκινήσει το τριήμερο 23-24-25 Ιουλίου για τους μεγάλους και θα κλείσει το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιουλίου για τους μικρούς .

Η κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι επτά  παίκτες . Η συμμετοχή της κάθε  ομάδας ανέρχεται στα 70 ευρώ ( 10 ευρώ το άτομο) .

Οι συμμετοχές έχουν αρχίσει και τρέχουν οπότε το τηλέφωνο στο χέρι και καλείται στο 6945105830 (Δημήτρης Κούσης) και στο 6985705026 (Αργύρης Τζιέρης).

Η νικήτρια ομάδα των παιδιών θα πάρει σαν έπαθλο μία μονοήμερη εκδρομή στις Σπέτσες και η νικήτρια ομάδα των ενήλικων διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Αλέξανδρος στην Νέα Κίο.

Και τα δύο έπαθλα δίνουν μία ξεχωριστή αίγλη στα τουρνουά.

Πηγή: sport-ermionida.blogspot.com