Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η Ένωση Ερμιονίδας έκλεισε με αποχαιρετιστήριο δείπνο μια άκρως επιτυχημένη χρονιά

  Kαι η  Ένωση Ερμιονίδας έκλεισε το βράδυ της Δευτέρας τις υποχρεώσεις της με ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι, όπου όλοι μαζί  "γιόρτασαν...

 


Kαι η  Ένωση Ερμιονίδας έκλεισε το βράδυ της Δευτέρας τις υποχρεώσεις της με ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι, όπου όλοι μαζί  "γιόρτασαν" όχι μόνο την άνετη παραμονή της ομάδας στην Γ' Εθνική αλλά παράλληλα με την κατάκτηση της 3ης θέσης, έθεσαν τα θεμέλια για ακόμη καλύτερες μέρες.

 Η φετινή χρονιά κρίθηκε απολύτως επιτυχημένη αφού εκπληρώθηκαν όλοι οι στόχοι που είχν τεθεί. Ο Πρόεδρος Παντελής Βλαχογιάννης και η Διοίκηση εξέφρασαν την ικανοποίησή τους ενώ ο προπονητής της Θανάσης Στάϊκος ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία, αφού όπως έγινε ήδη γνωστό αναλαμβάνει τη θέση του συνεργάτη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννενα, με τον νέο προπονητή Ηρακλή Μεταξά.

Ο πρόεδρος της ομάδας Παντελής Βλαχογιάννης , μέλη της διοίκησης , ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ έδωσαν τέλος και επίσημα στην φετινή τους συνεργασία, με δείπνο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (14/06) σε γνωστό εστιατόριο της Ερμιόνης .

Η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας απέδειξε για μία ακόμα φορά πώς είναι μία οικογένεια , μία πραγματικά ομάδα και το απέδειξε για μία ακόμα φορά.

Από σήμερα Τρίτη οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός Ερμιονίδας θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και εντός των ημερών θα ενημερωθούν από την διοίκηση για μελλοντική τους συνεργασία.

Φωτό και ρεπορτάζ: Sport - Ermionida