Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μαθητές της Α' Λυκείου του ΓΕΛ Ερμιόνης δημιούργησαν τον "Τοίχο τηςΕνημέρωσης"

  Οι μαθητές μας ερευνούν και μας ενημερώνουν… Οι μαθητές της Α Λυκείου του ΓΕΛ Ερμιόνης-Παπαβασιλείου δημιούργησαν τον «Τοίχο της Ενημέρωση...

 


Οι μαθητές μας ερευνούν και μας ενημερώνουν…

Οι μαθητές της Α Λυκείου του ΓΕΛ Ερμιόνης-Παπαβασιλείου δημιούργησαν τον «Τοίχο της Ενημέρωσης». Αφού ολοκληρώθηκε η ύλη του μαθήματος της Βιολογίας, ορμώμενοι από τη θεματολογία που διδάχτηκαν, διερεύνησαν και αναζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για συγκεκριμένα θέματα που τους κέντρισαν το ενδιαφέρον. Στη συνέχεια δημιούργησαν εργασίες τις οποίες και ανάρτησαν σε κεντρικό τοίχο του σχολείου προς ενημέρωση του συνόλου της σχολικής μας κοινότητας. Έτσι, δημιουργήθηκε αυτή η πρωτότυπη «στάση» ενημέρωσης για θέματα όπως το AIDS, ο καρκίνος του μαστού και των ωοθηκών και άλλων μορφών, η συμβολή του Γεώργιου Παπανικολάου στην επιστήμη, συμβουλές και τεχνικές για καλύτερη μάθηση και μνήμη, οι καρδιοπάθειες και άλλα.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς των παιδιών μας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, μας γεμίζει περηφάνια για τους κόπους τους και ελπίδα ότι ο «τοίχος» μας θα συνεχιστεί και θα εμπλουτιστεί και από τις επόμενες γενιές.

Συγχαρητήρια από όλους τους καθηγητές σας, καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στο νέο σχολικό έτος!