Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Οι αναλύσεις και οι προβλέψεις των αγώνων της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Α1 Αργολίδας (2ος Όμιλος)

  Συνεχίζοντας την χτεσινή παρουσίαση των αγώνων του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που ξεκινάει σήμερα, μετά από την περσινή δυσάρεστη δ...

 


Συνεχίζοντας την χτεσινή παρουσίαση των αγώνων του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που ξεκινάει σήμερα, μετά από την περσινή δυσάρεστη διακοπή το Νοέμβριο του 2020, ας δούμε την κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες του 2ου Ομίλου.

  Πανναυπλιακός 2017 - Ατρόμητος Παναριτίου  στο ΔΑΚ Ναυπλίου Σάββατο 16.30

Ένα παιχνίδι που παλιότερα θα συγκέντρωνε πλήθος κόσμου αφού οι δύο ομάδες συνήθιζαν να διεκδικούν την άνοδό τους στην -τότε- Δ' Εθνική, σήμερα θα γίνει στη σκιά του ένδοξου παρελθόντος.

 Ο Πανναυπλιακός μετά την περιπέτειά του στην Γ' Εθνική επέστρεψε στο τοπικό αντιμετωπίζοντας αρκετές δυσκολίες στην συγκρότηση του ρόστερ του, όμως το συνεχές τρέξιμο των διοικούντων κατάφερε να συγκροτήσει ομάδα που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πολλά τα νέα ονόματα και σίγουρα αποτελεί ένα σπουδαίο στοίχημα το τι έχει προλάβει να "δημιουργήσει" ο προπονητής της ομάδας Χάρης Σταυρόπουλος. 

 Από την άλλη πλευρά, η λέξη "επένδυση" στα δικά μας παιδιά βρήκε την απόλυτη έκφραση στον φετινό Ατρόμητο Παναριτίου. Πολλά νέα παιδιά, τα οποία μαζί με τους μεγάλους που παρέμειναν, θα προσπαθήσουν να βρουν τον ποδοσφαιρικό τους δρόμο στην ομάδα του χωριού τους, δίνοντας έμφαση στο ντόπιο στοιχείο που έλειψε αρκετά τα τελευταία χρόνια. 

 Η έλλειψη αγώνων από πλευράς Πανναυπλιακού και η σταθερή προπονητική δουλειά του Ατρομήτου δημιουργούν την αίσθηση ότι η πλάστιγγα γέρνει προς τον φιλοξενούμενο. Όμως η πρεμιέρα δεν μπορεί να  καθοριστεί από έναν και μόνο παράγοντα και έτσι καλό είναι να περιμένουμε το απόγευμα για να δούμε μέσα στο γήπεδο τις πραγματικές δυνατότητες των δύο ομάδων. Βαριές φανέλλες και ποδοσφαιρικός εγωϊσμός στην πρώτη σειρά του ενδιαφέροντος, θα παίξουν το ρόλο τους.

 Προπονητές:  Πανναυπλιακός 2017 -Χ. Σταυρόπουλος

                       Ατρόμητος Παναρ.     - Τ. Καραμάνος

Αστέρας Δρεπανιακός - Παναργειακός στο γήπεδο Δρεπάνου Κυριακή 16.00

Το τελευταίο περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα που διακόπηκε ήταν αυτό ακριβώς με το αυριανό, μεταξύ τους το οποίο είχε λήξει με θρίαμβο του Παναργειακού 4-0.

  Αύριο όμως, οι καταστάσεις είναι εντελώς διαφορετικές και οι δύο ομάδες έχουν διαφοροποιηθεί. Ο μεν Αστέρας Δρεπανιακός έκανε τη στροφή που περίμεναν αρκετοί στο Δρέπανο εδώ και καιρό, προς τα νεαρά παιδιά της Ακαδημίας του, βάζοντας στη θέση του προπονητή ένα παιδί που ξεκίνησε από τον Αστέρα, έκανε μια λαμπρή πορεία σαν ποδοσφαιριστής και εργάστηκε τα τελευταία χρόνια σαν προπονητής των Ακαδημιών του, το Δημήτρη Μανιάτη. Η παρουσία της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια αλλά και η "κόντρα" που έβγαλε στο Κύπελλο απέναντι στον πληρέστατο Φοίνικα δίνουν αρκετή αισιοδοξία πως όλα θα πάνε πολύ καλά στη φετινή χρονιά.

 Ίσως όμως, να χρειαζόταν ένας πιο βατός αντίπαλος για την νεανική ομάδα του Δρεπάνου. Γιατί αύριο Κυριακή, απέναντί του θα βρεθεί ίσως η πιο πλήρης ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα, αν εξετάσει κανείς με μια πρώτη ματιά το υλικό των Λύκων. Ο Παναργειακός έκανε προσθήκες στο ήδη πολύ αξιόλογο ρόστερ του, που τον φέρνουν δικαιωματικά στην κορυφή των υποψηφίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα φιλικά που έπαιξε έδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες, ενώ είναι από τις ελάχιστες που συνέχισε τις προπονήσεις σε περιόδους που όλοι οι άλλοι παρέμειναν αδρανείς.

  Ακλόνητο φαβορί η ομάδα του Άργους, όμως καλό είναι να υπενθυμίσουμε ότι ο Αστέρας Δρεπανιακός έχει δημιουργήσει μια προϊστορία που σχεδόν πάντα δυσκολεύει τις πολύ καλές ομάδες. Το αν τα καταφέρει και αύριο, ίσως είναι το μόνο στοιχείο που θα μπορούσε να προσδώσει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον την εξέλιξη του ματς.

  Προπονητές:   Αστέρας Δρεπανιακός  - Δημ. Μανιάτης

                          Παναργειακός              - Δημ. Μπατάκος

 Ποσειδών Διδύμων - Αργοναύτης Ν. Κίου  στο γήπεδο Διδύμων Κυριακή 16.30

Παραδοσιακό ντέρμπυ όχι με την κυριολεκτική έννοια του όρου που χρησιμοποιείται στην Αγγλία αλλά με την ελληνική, όπου ονομάζουμε έτσι κάθε παιχνίδι μεταξύ αντιπάλων όπου όλα τα αποτελέσματα είναι ρευστά και παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

  Κάθε αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έχει το δικό του ενδιαφέρον και -κυρίως- αρκετά γκολ. Φέτος, ο Ποσειδώνας Διδύμων έχει ξεκινήσει μια οργανωμένη προσπάθεια να παρουσιαστεί πολύ δυνατός και εκμεταλλευόμενος την έδρα του να κάνει όσο το δυνατόν μια πολύ καλή πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα. Η ομάδα ενισχύθηκε με παίκτες που δούλεψαν πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κράτησε σχεδόν όλους τους περσινούς, καλούς της παίκτες και αναμένεται να είναι πολύ σκληρό καρύδι για οποιονδήποτε. Η ατυχής εμφάνιση και αποκλεισμός από το Κύπελλο στα Μέθανα, ελάχιστα επηρεάζει την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αφού μέσα στα Δίδυμα οι καταστάσεις είναι εντελώς διαφορετικές. Ο Ποσειδώνας αναμένεται  παρουσιαστεί μεταμορφωμένος και να χτυπήσει το παιχνίδι όπως κάθε φορά με τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

  Ο Αργοναύτης Ν. Κίου ξεκίνησε ξεκάθαρα με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Διαθέτει βαριά ονόματα, με αξία, ταλέντο και εμπειρία που του δικαιολογεί τον τίτλο του διεκδικητή. Στα φιλικά απέδειξε ότι θα είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του Ομίλου, αφού το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό δεν προσφέρεται για εξαγωγή περισσοτέρων συμπερασμάτων. Μικροπροβλήματα που ενέσκηψαν το τελευταίο δεκαήμερο στο στρατόπεδο του Αργοναύτη, φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και η ομάδα του θα πάει στα Δίδυμα για να πάρει τους τρεις βαθμούς, ξεκινώντας με το δεξί.

 Σίγουρα το παιχνίδι συγκαταλέγεται στα πιο ενδιαφέροντα της 1ης αγωνιστικής.

Προπονητές:    Ποσειδώνας Διδ.  - Κούσης Δημ.- Καραμπής Δημ.

                         Αργοναύτης Ν. Κίου  - Νενεκούμης Γιαν. 

Μπουμπουλίνα Σπετσών - Πορτοχελιακός στο γήπεδο Σπετσών Κυριακή 16.30

Στους έμπειρους παίκτες της και στους ταλαντούχους νεαρούς της θα στηριχτεί και φέτος η Μπουμπουλίνα που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την οργανωτική "αργοπορία" του Πορτοχελιακού  για να ξεκινήσει με νίκη στο πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις στις Σπέτσες γίνονται κανονικά όμως αναμένεται εντός των επόμενων ημερών η πρόσληψη διπλωματούχου προπονητή, ώστε να είναι η ομάδα εναρμονισμένη με τους ισχύοντες κανονισμούς.

 Ο Πορτοχελιακός έχει αξιόλογο υλικό όμως δεν μπόρεσε να έχει έτοιμα τα -νέα- δελτία του κι αυτό του κόστισε τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο με αντίπαλο την Κορωνίδα Κοιλάδας. Στον φιλικό αγώνα όμως που ακολούθησε, έδειξε ότι θα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.

 Αναμένεται και στο Πορτοχέλι η πρόσληψη διπλωματούχου προπονητή.