Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ερμής Κιβερίου: Αξιόλογη εμφάνιση και 1-1 με τον Πανθυρεατικό του Άρη Σαβούρδου στο γήπεδο Άστρους

  Συνεχίζει τα δυνατά φιλικά ο Ερμής Κιβερίου και στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιμετώπισε χτες Τετάρτη τον Πανθυρεατικό στο γήπεδο το...

 


Συνεχίζει τα δυνατά φιλικά ο Ερμής Κιβερίου και στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιμετώπισε χτες Τετάρτη τον Πανθυρεατικό στο γήπεδο του Άστρους.

  Πολύ δυνατό το τεστ και για τους δύο προπονητές Άρη Σαβούρδο και Ν. Μητροσύλη που είδαν τις ομάδες τους να προσπαθούν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο αποκομίζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

  Σημειώνουμε ότι ο Άρης Σαβούρδος ήταν προπονητής του Ερμή για δύο χρόνια και φυσικά το αποτύπωμα της φιλοσοφίας του και της δουλειάς του είναι ολοφάνερο.

 Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει την γενική εικόνα του παιχνιδιού αφού το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο από το 1-0 που έληξε.  Στο δεύτερο  ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ισοφάρισαν σε 1-1 ενώ είχαν ευκαιρίες και να πάρουν το παιχνίδι.

 




Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους, ακόμη και νεαρούς προερχόμενους από τις Ακαδημίες τους.

 


Στα ευχάριστα για τον Ερμή Κιβερίου η σταδιακή προσχώρηση στις προπονήσεις  των Βαρβουλέτου Γιάννη, Καρκαλάτου Γιάννη και Διαμαντή Γιάννη, ενώ από το χθεσινό ματς απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Γιάννος Δ. και Κουτσούκος Γ. όπως και ο Κ. Ισούφι που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε στο 10ο λεπτό του αγώνα.