Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μεγάλη νίκη ψυχολογίας ο Αργοναύτης 1-2 μέσα στα Δίδυμα επί ενός εξαιρετικού Ποσειδώνα (βίντεο)

 Aκόμη ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Ποσειδώνα Διδύμων και τον Αργοναύτη συνοδεύτηκε από πολύ καλή απόδοση και των δύο ομάδων, αμφίρροπη εξέλιξη...


 Aκόμη ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Ποσειδώνα Διδύμων και τον Αργοναύτη συνοδεύτηκε από πολύ καλή απόδοση και των δύο ομάδων, αμφίρροπη εξέλιξη, έντονες συγκινήσεις και φυσικά "over" και goal- goal που λένε και οι παίκτες του στοιχήματος.

  Το τελικό 1-2 υπέρ του Αργοναύτη βρίσκει τους φιλοξενούμενους σαφώς ανακουφισμένους που ξεκίνησαν με νίκη, που ξεπέρασαν το εμπόδιο μιας πολύ δύσκολης έδρας και το σπουδαιότερο, μπορούν να επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς μετά τις τελευταίες δυσκολίες λόγω κορωνοϊού.

  Όμως, βρίσκει παραπονούμενους τους γηπεδούχους οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, δυσκόλεψαν αφάνταστα τον Αργοναύτη και έχασαν από ένα αυτογκόλ, που πάντα δημιουργεί ένα αίσθημα δικαιολογημένης πικρίας.

   Η συνέχεια μπορεί να πει κανείς ότι θα είναι αισθητά καλύτερη και για τις δύο ομάδες οι οποίες δουλεύουν αρκετά καλά, έχουν πλάνο και μεθοδικούς προπονητές και αρκετό ταλέντο στο έμψυχο υλικό τους.

  Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ταραντίλης αρκετά γρήγορα στο 3' έκανε το 0-1. Ο Μπροδήμας στο 46' έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού το σουτ που έκανε βρήκε την κάθετη δοκό. Στο 53' ο Λιαγκρής απάντησε στο δοκάρι του Μπροδήμα με σουτ στη συμβολή.

 Στο 58' ο Κέλλυ κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Μπροδήμας και ισοφάρισε. (βίντεο)

 Όμως στο 78' ο Σάκκουλης έκανε δυνατή σέντρα και στο α' δοκάρι ο Ντάνιελ στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.

 Στο 90΄πλασέ του Μπροδήμα καρδιοχτύπησε τους παίκτες του Αργοναύτη αλλά έφυγε μόλις άουτ.

 Ποσειδώνας Διδύμων  Ι.Αποστόλου, Β.Μπροδήμας, Λ.Καράι,  D.Abdourahmane,Χ.Μπινιάρης, ( 46΄Γ.Μούγιος, 77 λ.τρ Γ.Μπάρδης), Α.Οικονομόπουλος, (81’Λ.Σκαρπινάκης), Α.Τρέσα, Ε.Προσίλης, Κάλα, Χ.Κέλλης, Αρ.Κάλα, ( 82΄Χ.Προσίλης).

Αργοναύτης Νέας Κίου : Καλαλάς, Χαιμάνης, Ευσταθίου, Λιάγκρης, Διδασκάλου, Καμπιώτης ( 83΄Βασιλειάδης), Τσουρδίνης, Κάπλατζης, Ταραντίλης, Κάπλατζης , Σάκουλης.


Βίντεο: Sport-ermionida