Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Α1 κατηγορίας Αργολίδας - Τρόμαξε ο Παναργειακός - Διπλό ο Αργοναύτης

  Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασαν οι σημερινοί αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος με αποτελέσματα λίγο ως πολύ αναμενόμενα αλλά με διακυμάνσ...

 


Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασαν οι σημερινοί αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος με αποτελέσματα λίγο ως πολύ αναμενόμενα αλλά με διακυμάνσεις που προμηνύουν ότι το φετινό πρωτάθλημα θα έχει εξέλιξη που θα κρατήσει τους φιλάθλους κοντά του.

 


Στο Δρέπανο η νεανική ομάδα του Αστέρα Δρεπανιακού έβαλε δύσκολα στον πάνοπλο Παναργειακό αφού προηγήθηκε γρήγορα με 2-0. Η κλάση των Λύκων μίλησε, η ομάδα αντέδρασε, όμως το 2-2 έμεινε μέχρι το 89', ώσπου ο Μπλάτσος σημείωσε το τελικό 2-3. Σίγουρα τα συγχαρητήρια πάνε στους γηπεδούχους, ενώ οι του Άργους θα πρέπει να προβληματιστούν ως προς το γρήγορο 2-0.

 Στο Παναρίτι ο Πανανυφιακός δεν συνάντησε προβλήματα από την ελλιπή ομάδα του Ποσειδώνα Πόρου. Παρά το ότι οι νησιώτες προηγήθηκαν στην πρώτη τους επίθεση, πήραν την πρωτοβουλία και πέτυχαν 3 τέρματα κάνοντας το 3-1. Η μείωση του σκορ σε 3-2 μπορεί να χειροκροτήθηκε, ως ενέργεια, από όλους τους φιλάθλους, όμως δεν ανησύχησε κανείς αφού μετά από λίγο, έγινε το τελικό 4-2.

 


Στα Δίδυμα, όπως άλλωστε αναμενόταν έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους του Αργοναύτη να παίρνουν ένα σημαντικό διπλό με 2-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί, ισοφάρισαν σε 1-1 όμως έχασαν τελικά με αυτογκόλ κι αυτό είναι πάντα κάτι που αφήνει πικρή γεύση.

  Ψυχρολουσία για τη Μπουμπουλίνα στο 93' αφού ο Πορτοχελιακός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 1-1. 

Τέλος, απομένει για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής το παιχνίδι μεταξύ Κεραυνού Ιρίων - Πανασιναϊκού που θα αρχίσει στις 19.30 στο γήπεδο Δρεπάνου.