Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Σε εξέλιξη η απογραφή κτηρίων 2021από την ΕΛΣΤΑΤ σε όλους τους δήμους και τις κοινότητες της χώρας

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η απογραφή κτηρίων 2021, η οποία διενεργείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) σε όλους τους δήμους και τις ...


 Σε εξέλιξη βρίσκεται η απογραφή κτηρίων 2021, η οποία διενεργείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) σε όλους τους δήμους και τις κοινότητες της χώρας, για την κάλυψη εθνικών αναγκών σε στατιστική πληροφόρηση σχετικά με τον οικοδομικό πλούτο της χώρας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται μέσω της Απογραφής είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων.

Οι ερευνητές της ΕΛΣΤΑΤ (Τομεάρχες) επικοινωνούν με ιδιοκτήτη του κτηρίου ή τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, για την παροχή πληροφοριών αναφορικά με τα χαρακτηριστικά κάθε κτηρίου. Οι ερευνητές (Τομεάρχες) φέρουν ειδική κονκάρδα με το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ, στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία τους, καθώς και έντυπο ορισμού με τη φωτογραφία τους και σφραγίδα της ΕΛΣΤΑΤ, και τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς της νόσου του κορονοϊού covid-19.

 

Αναλυτικές πληροφορίες: https://www.statistics.gr/el/2021-buildings-census