Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πεπ Γκουαρντιόλα: "Δεν ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο της Μάντσεστερ Σίτυ"

  Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη που κάλεσε περισσότερους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι να παρευρεθούν στον αγώνα με τη...

 


Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη που κάλεσε περισσότερους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι να παρευρεθούν στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον.

Μπορεί να είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Αγγλίας, όμως η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται ουκ ολίγες φορές μπροστά σε μικρό αριθμό φιλάθλων της στα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, γεγονός που ενόχλησε τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο προπονητής των «πολιτών» είπε ότι «θα ήθελε περισσότερο κόσμο» στο Etihad ενόψει της επίσκεψης της Σαουθάμπτον το Σάββατο (18/9), όμως η παράκλησή του προκάλεσε κριτική από τους οπαδούς του συλλόγου.

Ο Γκουαρντιόλα επέμεινε ότι τα σχόλιά του παρερμηνεύτηκαν και μιλώντας την Παρασκευή, είπε:

«Είπα μετά το παιχνίδι ότι απογοητεύτηκα ότι το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο; Ο καθένας θα πει αυτό που θέλει. Δεν πρόκειται να ζητήσω συγνώμη. Ξέρω πόσο δύσκολη ήταν η περασμένη σεζόν και κάνουμε μια προσέγγιση για να κάνουμε κάτι μαζί το Σάββατο.

Δεν έχει σημασία πόσοι έρχονται, τους απολαμβάνω. Μετά από πέντε σεζόν με παρεξηγούν. Δεν θα ζητήσω συγνώμη».

Μπορεί η χωρητικότητα του γηπέδου Etihad είναι περίπου 55.000, όμως στην πρόσφατη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Λειψία την Τετάρτη για την πρεμιέρα του UEFA Champions League, μόνο 38.062 άτομα προσήλθαν.

Ωστόσο, η συμμετοχή στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας την φετινή σεζόν με τη Νόριτς (51,437) και την Άρσεναλ (52,276) ήταν μεγάλη, σε σημείο που το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο.

Πηγή: ieidiseis.gr