Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Σάλος από τη δημοσίευση προσωπικών δεδομένων νηπίων από τον βουλευτή Κ. Μπογδάνο - Πως δικαιολόγησε ο ίδιος την ανάρτηση

Το δημοσίευμα «ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας» στο mea culpa προκάλεσε σάλο - Η ιστοσελίδα, που είχε δημιουργηθεί ...


Το δημοσίευμα «ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας» στο mea culpa προκάλεσε σάλο - Η ιστοσελίδα, που είχε δημιουργηθεί από τον βουλευτή της ΝΔ, ανήρτησε κατάλογο ονομάτων σε τμήμα νηπιαγωγείου του κέντρου, όπου από τα 20 νήπια μόνο 2 έχουν ελληνικά επώνυμα και μετά τον κατέβασε- Σκληρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ - Τι απαντά ο Μπογδάνος

Σάλος έχει ξεσπάσει από δημοσίευμα ιστοσελίδας που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην οποία αναρτήθηκε δημοσίευμα που είχε τίτλο «ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας», στο οποίο υπήρχαν τα ονοματεπώνυμα μαθητών σε τμήμα νηπιαγωγείου του κέντρου της πρωτεύουσας, όπου από τα 20 νήπια, μόνο 2 έχουν ελληνικά επώνυμα.

Το σχετικό δημοσίευμα μάλιστα, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου με το σχετικό χάσταγκ μάλιστα να είναι πρώτο στο Twitter για αρκετές ώρες.

Στο θέμα παρενέβη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου σε ανακοίνωσή του καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει, πώς ο βουλευτής της ΝΔ, βρήκε τη λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Για «λάθος που διορθώθηκε» κάνει λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Το βράδυ της Τρίτης, 14 Σεπτεμβρίου, ιστοσελίδα που ανήκε μέχρι πρόσφατα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, και αναδεικνύει συχνά τις θέσεις του, προχώρησε στην αδιανόητη κίνηση να δημοσιεύσει λίστα με τα ονόματα παιδιών σε νηπιαγωγείο της Κυψέλης. Μέσω του ανυπόγραφου άρθρου, το σάιτ εξέφρασε την ανησυχία του που στην τάξη υπήρχαν μόνο δύο παιδιά με ελληνικά ονόματα. Στο ίδιο άρθρο, εξήρε το έργο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αποτελεί εξαίρεση στους βουλευτές και πολιτευτές του κυβερνώντος κόμματος στην Α’ Αθήνας, ο οποίοι «παραμένουν εξαφανισμένοι από την πόλη και μακριά από τα πραγματικά της προβλήματα».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η λίστα με τα ονόματα των μαθητών του νηπιαγωγείου κατέβηκε από το εν λόγω δημοσίευμα το οποίο παρέμεινε στο σάιτ και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απάντησε μέσω Twitter ότι «Τα ονόματα δεν υπάρχουν στο εν λόγω δημοσίευμα» και απείλησε, μάλιστα, τον δημοσιογράφο Άρη Χατζηστεφάνου με μηνύσεις. Οι επισημάνσεις, όμως, των χρηστών του Twitter, καθώς και τα screenshots από το ρατσιστικό δημοσίευμα στην αρχική του μορφή, υποχρέωσε, πρώτα το σάιτ, και στη συνέχεια τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, να ανασκευάσουν, κάνοντας λόγο για «λάθος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας.

Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος.

Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει», αναφέρει συγκεκριμένα η Κουμουνδούρου.

 TI EΛΕΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

 «Έχουν γεμίσει τα νηπιαγωγεία με παιδιά μεταναστών και οι Έλληνες δεν μπορούν να μπουν. Αυτό τέρμα»! έλεγε ο πρώην πρωθυπουργός τον Ιούνιο του 2012.

Μα πώς να διαγράψει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν πριν από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πριν τον Ηλία Παναγιώταρο της «Χρυσής Αυγής» έλεγε τα ίδια ο Αντώνης Σαμαράς;

«Έχουν γεμίσει τα νηπιαγωγεία με παιδιά μεταναστών και οι Έλληνες δεν μπορούν να μπουν. Αυτό τέρμα»!, έλεγε ο πρώην πρωθυπουργός τον Ιούνιο του 2012, στον enikos.gr. Και συμπλήρωνε: «Είναι ορισμένα πράγματα που κι εμένα με ενοχλούν όσο εσάς, αλλά είναι και ορισμένα πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε την καραμέλα ότι είναι ρατσισμός»!

Αφού λοιπόν δεν είναι ρατσισμός, γιατί να τον διαγράψει τον Μπογδάνο η Νέα Δημοκρατία; Γιατί να βγάλει έστω και μια δήλωση εναντίον του; Και αν διαγράψει τον Μπογδάνο τι θα κάνει με τον πρώην πρωθυπουργό;

ΥΓ: Τελικά ο Μπογδάνος τράβηξε το χαλί κι αρχίζουν να αποκαλύπτονται πολλά!

Πηγές: ieidiseis.gr

             ethnos.gr

             protothema.gr