Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Σκέψεις στη Γ.Γ.Α: "Μπορεί να μην αρχίσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα"

 Έντονα κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο η "είδηση" ότι ενδέχεται να μην ξεκινήσουν τα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μάλιστα, οι πληροφορίες...


 Έντονα κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο η "είδηση" ότι ενδέχεται να μην ξεκινήσουν τα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό διέρρευσε από την ίδια τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

  Επειδή πάρα πολύς κόσμος περιμένει πως και πως να ξεκινήσουν οi αθλητικές δραστηριότητες, η κατάσταση στο θέμα του κορωνοϊού δεν φαίνεται να είναι υπό έλεγχο, κυρίως με το διογκούμενο κύμα ατόμων που δεν εμβολιάζονται και η αγωνία μετά από τέτοιες ειδήσεις φτάνει στο κατακόρυφο, τη μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη.

  Συγκεκριμένα η ανάρτηση που κυκλοφορεί, αναφέρει:

"Ένα βήμα πριν τον πλήρη εκτροχιασμό βρίσκεται πλέον ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την ΓΓΑ , στα συρτάρια του Λευτέρη Αυγενάκη βρίσκεται σχέδιο με το οποίο θα μπορούσε είτε να μην ξεκινήσει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είτε να διακοπεί άμεσα και υπό προϋποθέσεις μετά από την διεξαγωγή κάποιων αγωνιστικών σε όλα τα αθλήματα, σύμφωνα με το pamebala.gr!

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στα «πρόχειρα» έγγραφα για την απαγόρευση της έναρξης ολικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση θα μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή σε περίπτωση που δεν ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!"

"Pamebala.gr