Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων παιχνιδιών στο Champions League

 Ολοκληρώθηκαν οι σημερινοί αγώνες της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, οι οποίοι είχαν πλούσιο θέαμα, εντ...


 Ολοκληρώθηκαν οι σημερινοί αγώνες της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, οι οποίοι είχαν πλούσιο θέαμα, εντυπωσιακά γκολ και μεγάλες ανατροπές.

Η Γιουνγκ Μπόιζ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει μπροστά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως οι Ελβετοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν κι έπειτα να σκοράρουν το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σεβίλλη και Σάλτσμπουργκ πήραν από έναν βαθμό μετά το ισόπαλο 1-1, όπως επίσης οι Βιγιαρεάλ και Αταλάντα μετά το τελικό 2-2, ενώ οι αναμετρήσεις Λιλ – Βόλφσμπουργκ και Δυναμό Κιέβου – Μπενφίκα ολοκληρώθηκαν χωρίς να σημειωθεί σκορ.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, επικράτησε εντός έδρας της Τσέλσι με 1-0 και η Γιουβέντους έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μάλμε καθώς νίκησε με 3-0, το ίδιο σκορ με το οποίο η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γιουνγκ Μπόιζ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Σεβίλλη - Red Bull Σάλτσμπουργκ 1-1

Βιγιαρεάλ – Αταλάντα 2-2

Δυναμό Κιέβου – Μπενφίκα 0-0

Λιλ – Βόλφσμπουργκ 0-0

Μάλμε – Γιουβέντους 0-3

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου 0-3

Τσέλσι – Ζενίτ 1-0