Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Eπιστρέφει το "καλοκαίρι" - Η θερμοκρασία θα φτάσει και στους 35 βαθμούς

  Μετά τον άστατο καιρό των προηγούμενων ημερών ο καιρός φτιάχνει και το σκηνικό γίνεται και πάλι άκρως καλοκαιρινό. Η πρόγνωση του Κλέαρχου...

 


Μετά τον άστατο καιρό των προηγούμενων ημερών ο καιρός φτιάχνει και το σκηνικό γίνεται και πάλι άκρως καλοκαιρινό. Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Με λίγες βροχές στα δυτικά τμήματα της χώρας και ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά θα κυλήσει σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ο καιρός καθώς το σύστημα κακοκαιρίας που μας επηρέασε τις προηγούμενες μέρες εκτονώνεται.

Αυτές θα είναι και οι τελευταίες βροχές για την εβδομάδα που ξεκινάει καθώς το σκηνικό μέχρι και το Σαββατοκύριακο θα είναι καλοκαιρινό! Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη ο καιρός βελτιώνεται, «το καλοκαιράκι επιστρέφει» από αύριο και ο υδράργυρος θα ανέβει προσεγγίζοντας τις επόμενες μέρες ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου!

Υπεύθυνο για την αυτή την κατάσταση είναι ένα σύστημα υψηλών πιέσεων που εκτείνεται πάνω από την Ευρώπη και φτάνει μέχρι και τη Μεσόγειο. Μάλιστα τη χώρα μας θα προσεγγίσουν και θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα πάντως του Κλέαρχου Μαρουσάκη μετά το Σαββατοκύριακο έρχεται νέα διαταραχή που θέλει προσοχή...

Πηγή: ieidiseis.gr