Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Νέα κοπή κι εκρίζωση δέντρων στο βωμό των αναπλάσεων και του τσιμέντου στη διασταύρωση Αιγίου με τη Μεγάλου Αλεξάνδρου και Β. Ηπείρου έναντι ΚΕΜΧ

Με δυο νέες αποφάσεις του το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων: - Εγκρίνει την έκδοση άδειας για την κοπή κι εκρίζωση τριών (3) ευκαλύπτων που βρ...

Με δυο νέες αποφάσεις του το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων:

- Εγκρίνει την έκδοση άδειας για την κοπή κι εκρίζωση τριών (3) ευκαλύπτων που βρίσκονται στην διασταύρωση των οδών Αιγίου με Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως προβλέπεται στην εγκεκριμένη μελέτη με την αρ. 98/2019 απόφαση του Δημ. Συμβουλίου για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση οδού Αιγίου». 

- Εγκρίνει την κοπή του πεύκου στην οδό Β. Ηπείρου έναντι ΚΕΜΧ στη Δημ. Κοινότητα Ναυπλίου καθώς αποτελεί αναγκαιότητα για τη διάνοιξη της οδού στο συγκεκριμένο σημείο.

Έτσι, συνεχίζεται αμείωτη η αποψίλωση, η μείωση της βλάστησης και των δέντρων σε περιοχές του Ναυπλίου, χωρίς όπως έχει υποσχεθεί επανειλημμένως η Δημοτική Αρχή, να υπάρχει αντικατάσταση με νέες φυτεύσεις.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, μπορεί να επικαλείται τη νομιμότητα των αποφάσεων, που ψηφίζει η πλειοψηφία, όμως και ο πιο αδαείς καταλαβαίνει την αλλαγή που προκαλείται στο μικροκλίμα, αλλά και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων, αφού ένα ζωντανό και υγιεινό περιβάλλον, αντικαθίσταται από αδρανή υλικά, τσιμέντο και πλάκες, ούτε καν χώμα.

Οι δύο αποφάσεις όπως αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

 Επί αιτήματος κοπής ευκαλύπτων στην διασταύρωση των οδών Αιγίου και Μ. Αλεξάνδρου στην ΔΚ Ναυπλίου

 «Περί κοπής δέντρου λόγω διάνοιξης δρόμου έναντι ΚΕΜΧ στην ΔΚ Ναυπλίου»