Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Βαθμός χρυσάφι μπορεί να αποδειχτεί ο σημερινός για τον Παναργειακό που έφυγε από την Επίδαυρο (0-0 με το Φοίνικα Νέας Επιδαύρου)

   Βαθμός χρυσάφι μπορεί να αποδειχτεί ο σημερινός για τον Παναργειακό αφού ουσιαστικά κρατάει την τύχη στα χέρια του, έχοντας θεωρητικά βατ...

 


 Βαθμός χρυσάφι μπορεί να αποδειχτεί ο σημερινός για τον Παναργειακό αφού ουσιαστικά κρατάει την τύχη στα χέρια του, έχοντας θεωρητικά βατό πρόγραμμα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. ( Πανηλειακό εντός, Γύθειο εκτός, Μύκονο εκτός, Διαβολίτσι εντός, Πάτρα εκτός).

Στο σημερινό αγώνα ο Παναργειακός το πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε αρκετά, είχε ουσιαστικά μια ευκαιρία με τον Χαλκιαδάκη στο 5ο λεπτό. Από εκεί και πέρα και για 25 λεπτά ο Φοίνικας πίεσε έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Κάπλατζη, είχε και τον τερματοφύλακα Παππά σε καλή μέρα ο Παναργειακός και έτσι το ημίχρονο βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες. Το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ήταν βελτιωμένη έχασε δύο ευκαιρίες με τους De Souza και το σουτ του Πατσιαβουρα, δημιούργησε προϋποθέσεις αλλά έλειψε η τελική προσπάθεια. Ο Φοίνικας η καλύτερη του ευκαιρία ήταν το σουτ του Μπιτζη από το πλάι της περιοχής που βρήκε στο κάθετο δοκάρι στο 70ο λεπτό. 

Η διαιτησία του κ. Κωστούλα άφησε το σκληρό παιχνίδι ειδικά στο β ημίχρονο και στον πειθαρχικό έλεγχο έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία στην πλευρά του Παναργειακού, αφού έβγαλε 3 κίτρινες σε όλο το παιχνίδι και αυτές μόνο στην πλευρά του.

Την επόμενη εβδομάδα ο Παναργειακός αγωνίζεται εντός έδρας με τον Πανηλειακό.

Ευχαριστούμε την Αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας για την άψογη συνεργασία, καθώς και το σωματείο του Φοίνικα για την φιλοξενία.

https://www.facebook.com/panargeiakosapo1926/posts/670292771768981